Ariana Grande og Mac Miller:

- Hele bruddet er litt rart

Mac Miller snakker ut om bruddet med Ariana, og hvordan han takler forlovelsen.

EKSKJÆRESTER: Ariana Grande og Mac Miller gikk hvert til sitt i mai. Bare en måned senere forlovet hun seg med en annen. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Ariana Grande og Mac Miller gikk hvert til sitt i mai. Bare en måned senere forlovet hun seg med en annen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai ble det kjent at forholdet mellom popstjernen Ariana Grande (24) og rapperen Mac Miller (26) hadde tatt slutt etter nesten to år.

Grunnen til bruddet var ifølge TMZ at de begge hadde svært travle hverdager, og dermed ikke hadde tid til hverandre.

Bare to uker etter bruddet begynte mediene å spekulere på om det var noe mellom Ariana og komiker Pete Davidson (24), som er kjent fra det populære, amerikanske humorprogrammet «Saturday Night Live».

Spekulasjonene viste seg å stemme. Kort tid etter bekreftet paret romansen, og i begynnelsen av juni, altså bare en måned etter bruddet med Mac, var Ariana og Pete forlovet.

Virket ubetydelig

I et intervju med Zane Lowe på radiostasjonen Beats 1, åpner Arianas ekskjæreste seg om tiden etter bruddet, ifølge People.

- Vi har begge gått videre etter bruddet, sier han i intervjuet, og fortsetter:

- Jeg var forelsket i noen. Vi var sammen i to år. Vi gikk gjennom gode tider, dårlige tider, stress og alt annet sammen. Men så tok det slutt, og vi gikk begge videre. Og så enkelt er det.

Mac avkrefter også ryktene om at han skal ha fulgt med på alt på nettet som omhandlet hva ekskjæresten og hennes nye forlovede foretok seg.

Han forklarer at han har vært travelt opptatt med å få ferdig sitt nye album «Swimming», som kommer 3. august.

- Det virket bare så ubetydelig - det behovet for å vise folk at jeg hadde det bra, sier Mac til radiostasjonen, og legger til:

- Jeg er glad på hennes vegne og at hun går videre med livet sitt.

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer

«Giftig» forhold

I mai beskrev Ariana forholdet til Mac som «giftig» og at hun ikke ville være barnevakten eller moren hans. Miller på sin side ønsker eksen alt det beste.

- Det er rart. Hele bruddet er litt rart, men det er ikke negativt. Det er bare en del av noe som skal fortsette å hjelpe meg å bli den jeg er. Alt er positiv energi. Jeg er glad på hennes vegne og at hun går videre, og jeg er sikker på at hun føler det samme for meg.

Kort tid etter bruddet, ble rapperen arrestert etter å ha krasjet bilen sin i påvirket tilstand, for så å løpe fra åstedet.

- Jeg gjorde en dum feil. Men det var det beste som kunne skjedd meg. Jeg trengte det. Jeg trengte å kjøre inn i den lyktestolpen for å bokstavelig talt sette en stopper for det hele, fortalte han åpenhjertig om hendelsen.

I etterkant av arrestasjonen skrev en fan på Twitter at det var Ariana som hadde skyld i eksens oppførsel, ifølge E! News.

«Mac Miller krasjet bilen og ble arrestert etter at Ariana Grande dumpet ham for en annen fyr. Dette etter at han har lagt hele hjertet sitt i et album med sanger kun til henne. Dette er hjerteskjærende», står det blant annet i innlegget.

Fjernet alt på Instagram

Mandag overrasket Arianas forlovede, Pete, med å slette alt av innhold på sin Instagram-konto, inkludert alle bilder han hadde delt av seg selv og forloveden.

Samtidig har også Ariana slått av muligheten for fans til å kommentere på sine bilder og videoer på Instagram.

På Twitter delte hun følgende kryptiske melding:

- Energien du gir ut er akkurat det samme som du får tilbake. Vær så snill å skap et vakkert liv, skrev hun.

Pete har foreløpig ikke forklart hvorfor han har valgt å slette alt innholdet på Instagram.

LES OGSÅ: Klarte ikke vente med å forlove seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer