- Hele armhulen ble retusjert bort

Se bildet av Kate Upton som får massiv kritikk.

RETUSJERT: Kate Upton fikk armhulen retusjert vekk i Harpers Bazaar. Slik ser hun imidlertid ut når alle kroppsdelene er på plass. Foto: Stella Pictures
RETUSJERT: Kate Upton fikk armhulen retusjert vekk i Harpers Bazaar. Slik ser hun imidlertid ut når alle kroppsdelene er på plass. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Amerikanske Kate Upton (21) er for tiden å se på norske kinoer i filmen «The Other Woman». I filmen spiller hun en råheit jente som går mye i bikini - ikke ulikt realiteten, sammen med Leslie Mann og Cameron Diaz.

Upton har i løpet av de siste årene flere ganger posert på forsiden av bladet Sports Illustrated og blitt utropt til en av verdens mest sexy kvinner.

I den nyeste utgaven av Harpers Bazaar, avslører hun hvordan hun holder seg i form. I sammenheng med dette stilte hun også opp i badedrakt. Men det trente øye kan se at det er noe som ikke helt stemmer.

- Greit nok at dere ikke liker svettemerker, men dere kunne kanskje gitt henne en deodorant istedet for å fjerne hele armhulen hennes, skriver Huffington Post.

Hennes høyre armhule har nemlig et tydelig hakk innover. Motebransjen har flere ganger tabbet seg ut med retusjeringen, og nå har altså Kate Upton blitt offer for forfengelighetens verktøy.

Ønsker seg mindre bryster

Skjønnheten har fått mye skryt for å fremme sunnere verdier i motebransjen, på grunn av at hun har en mer formfull kropp enn mange andre modeller.

Men Upton - som bruker BH-størrelsen 75D - avslører at hun helst skulle ønske at hun hadde mindre bryster.

SUNN MODELL: Kate Upton (21) er en av få modeller som ser naturlig ut. 
 Foto: Brock Miller/Splash News/ All Ov
SUNN MODELL: Kate Upton (21) er en av få modeller som ser naturlig ut. Foto: Brock Miller/Splash News/ All Ov Vis mer

- Jeg ønsker meg mindre bryster hver dag. Jeg skulle gjerne gått med topper uten BH under, eller den minste bikinistørrelsen, sier hun til The Sun.

Upton har lenge vært koblet til baseballspilleren Justin Verlander.

Paret viste blant annet både sin kjærlighet for hverandre - og sin humoristiske side - da hun overraskende ble fridd til under en basketkamp i februar.

I Harpers Bazaar sier hun at det viktigste hun gjør for kroppen sin er å unngå karbohydrater.

- Jeg unngår sukker, karbohydrater og alkohol, sier hun til bladet.

LES OGSÅ: Kobles til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer