ALT I ORDEN: Ut fra blogginnlegget hennes, virker det som om Linni og Bernhard har skværet opp... Foto: Anders Myhren/Seher.no
ALT I ORDEN: Ut fra blogginnlegget hennes, virker det som om Linni og Bernhard har skværet opp... Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Heldigvis seiret kjærligheten

Nå har de skværet opp...

SEHER.NO:  I et svært følelsesladd blogginnlegg natt til torsdag skrev glamourmodell Linni Meister (23) at hun hadde blitt sveket av den som stod henne nærmest i livet.

"Livet er som en komode-skuff på skuff! Jeg orker ikke mer svik og løgn. Jeg orker faen ikke å kaste bort flere tårer på en som aldri lærer! Jeg prøver å ikke gråte for babyen min sin skyld, men det går ikke!", skev hun. 

Nøyaktig hva det var som hadde skjedd, ville hun ikke si noe om, men ut fra innleggene kunne det virke som om det var problemer med forholdet til forloveden Bernhard Berntzen (32).

"Jeg blir så lei meg av å tenke på at kl er 01.48 og istedet for å sove godt og beskymringsfri med et smil rundt munnen i en seng, sitter jeg lys våken på badgulvet og har nettopp blitt skuffet igjen for hundrede gang av en person jeg setter høyest i verden!", fortsatte hun med i bloggen.

Nå ser det imidlertid ut til at den gravide modellen har skværet opp med kjæresten igjen.

I et nytt blogginnlegg lørdag kveld fortalte Linni at hun hadde vært i Stavanger noen dager, og at alt hadde ordnet seg når hun kom hjem igjen.

"Det var godt å komme hjem til Bernhard etter alt tullet. Vi har alle våre problemer, og heldigvis seiret kjærligheten denne gangen også. Ingen tvil om at vi elsker hverandre veldig høyt", skrev hun. 

Linni - som gikk ut med nyheten om at hun var gravid i tredje måned i mars - forlovet seg med samboeren Bernhard Berntzen (32) under innspillingen av Wipeout.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg orker ikke mer svik og løgn