Jørgine Massa Vasstrand:

- Heldigvis kom flere løpende

Åpner seg om den dramatiske hendelsen.

DÅRLIG SAMVITTIGHET: Jørgine Massa Vasstrand forteller om dramatikken rundt Santino Mirennas skade, og innrømmer at hun fikk dårlig samvittighet. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DÅRLIG SAMVITTIGHET: Jørgine Massa Vasstrand forteller om dramatikken rundt Santino Mirennas skade, og innrømmer at hun fikk dårlig samvittighet. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Konkurransen i «Skal vi danse: all stars» tilspisses og hvert eneste treningsminutt er avgjørende for deltakerne. Søndag skadet proffdanser Santino Mirenna seg under trening, og fremtiden er nå usikker for ham og dansepartneren Jørgine Massa Vasstrand (33).

Mens Mirenna venter på svar på MR og hvor vidt han kan fortsette danseeventyret, har Vasstrand fått vikar - TikTok-stjernen Lars Henriksen.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

- Ikke et avbalansert menneske

På sin egen blogg åpner nå 33-åringen seg ytterligere om de dramatiske scenene på dansesenteret, da proffdanseren skadet seg under et løft.

- Helt ut av det blå, uten forvarsel, poppet skulderen ut av ledd på trening og nok en gang fikk jeg bekreftet at jeg ikke er et avbalansert menneske i slike situasjoner. Min reaksjon var nemlig å løpe ut av dansesalen som en hodeløs kylling og rope desperat etter hjelp! skriver influenseren i blogg-innlegget.

Vasstrand legger til at hun strengt tatt kunne ha ringt legevakten selv, men at hun kjente på en følelse av at «en voksen måtte på banen».

MINNER: Agnete Saba vil ikke si sine villeste minner fra ungdomstiden på kamera. Vis mer

- Dårlig samvittighet

Videre forteller hun at flere kom løpende og hjalp til.

- MR, fysio, organisering og omorganisering, prating, krisemaksimering (fra meg hovedsakelig), dansevikar, og masse dårlig samvittighet. Jeg for Santino, og Santino for meg! forteller Vasstrand ærlig på bloggen.

33-åringen skriver avslutningsvis at det ikke er helt avklart hvordan det blir fremover, men at det både trenes og planlegges for nok en lørdag på parketten.

- Ikke så urolig

Hun understreker i blogginnlegget at de ikke har tenkt til å gi seg med det første, noe hun også uttrykker overfor Se og Hør.

- Alt er bra og jeg er ikke så urolig som jeg var i starten. Prognosene er bedre enn vi fryktet. Dette er noe vi ikke så for oss skulle skje og det vil jo påvirke hva som skjer fremover, uttaler hun.

- Vi oppsøkte legevakten raskt og fikk god hjelp. Vi har ønsker å kjempe for å bli med videre i konkurransen, og forsøker å finne løsninger som gjør at vi fortsatt kan være med å konkurrere, legger influenseren til.

LES OGSÅ: - Fryktet det verste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer