- Heldigvis har jeg små pupper

Men det skaper likevel problemer for superstjernen.

GLAD FOR SMÅ PUPPER: - Noen av vennene mine har større bryster, mens jeg kan ha på meg det jeg liker, sier Paris Hilton. Foto: Stella Pictures
GLAD FOR SMÅ PUPPER: - Noen av vennene mine har større bryster, mens jeg kan ha på meg det jeg liker, sier Paris Hilton. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hotellarvingen og sosietetskvinnen Paris Hilton (29) bruker aldri samme klær to ganger. 29-åringen, som har frontet reklamekampanjer for blant andre Christian Dior, Marciano og Tommy Hilfiger, hevder nemlig at hun gir bort klærne sine etter å ha brukt dem én gang.

- Jeg bruker aldri et antrekk mer enn én gang, med mindre det er snakk om et par virkelig kule jeans eller en skinnjakke, sier hun til Heat Magazine.

Den blonde skjønnheten innrømmer samtidig at det finnes mange, veldig mange, ubrukte plagg i garderobeskapet hennes.

- Jeg har veldig mye klær i skapet som fortsatt har merkelappene på. Jeg ser dem ofte og tror at jeg har brukt dem før det går opp for meg at det har jeg ikke. Så jeg gir det enten bort til venner eller donerer det til veldedighet så det kan auksjoneres bort.

Et problem oppstår derimot til stadighet når hun skal gi bort klærne til venner. Det er nemlig ikke alltid de passer...

- Heldigvis har jeg små pupper, som betyr at jeg kan bruke det meste som finnes av klær. Noen av vennene mine har større bryster, mens jeg kan ha på meg det jeg liker. Dumt er det likevel, for det betyr at jeg ikke kan gi klærne mine til dem, ettersom det rett og slett blir for smått, forteller hun til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: - Jeg ble ikke arrestert