- Heldigvis hadde ikke TV 2 noe imot det

Erik Thorstvedt fikk tillatelse til noe som ikke mange har fått før ham.

NRK-KLAR: - Det er en stor ære for meg å bli spurt om å lede TV-aksjonen, sier Erik Thorstvedt, som her er avbildet sammen med Jon Hartvig Børrestad, Claus Lundekvam og Glenn Hysèn i TV 2-studio. Foto: TV 2
NRK-KLAR: - Det er en stor ære for meg å bli spurt om å lede TV-aksjonen, sier Erik Thorstvedt, som her er avbildet sammen med Jon Hartvig Børrestad, Claus Lundekvam og Glenn Hysèn i TV 2-studio. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt (48) har takket ja til å være programleder for årets TV-aksjon på NRK sammen med Haddy N'jie (31). Samtidig fortsetter han med «Matchball mandag» hos konkurrenten.

Dermed blir han en av få - kanskje også den eneste profilerte programlederen - som fåt lov til å jobbe for både TV 2 og NRK samtidig, skriver VG.

- Det er en stor ære for meg å bli spurt om å lede TV-aksjonen og heldigvis hadde ikke TV 2 noe imot det, forteller Thorstvedt til avisen.

Ifølge sportsredaktør i TV 2, Vegard Jansen Hagen, var den tidligere fotballproffen tidlig ute med å spørre om han fikk lov til å lede TV-aksjonen. Kanalen ga deretter et rekordraskt ja med tanke på hvor viktig TV-aksjonen er.

Det er programledermakkeren hans, Haddy N'jie meget glad for.

- Erik har en uvanlig blanding av autoritet og ydmykhet som jeg har stor respekt for. Jeg opplever ham som en mann med stor nysgjerrighet og respekt for andre mennesker, sier N'jie, som for tredje gang leder programmet, til VG.

Det er Norsk Folkehjelp som får inntektene fra årets TV-aksjon og pengene skal brukes til å rydde miner og klasebomber i land som Laos, Vietnam, Guinea Bissau, Bosnia-Hercegovina, Sudan, Libanon og Tadsjikistan.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV-kjendis torturert i sitt eget hjem