- Heldigvis fikk vi være hos ham da han sovnet inn

Jakten-Svein sørger over tapet av faren.

TV-STJERNE: Svein Romundstad ble rikskjendis over natta da Katrine Moholt fulgte ham i "Jakten på kjærligheten" i 2007. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
TV-STJERNE: Svein Romundstad ble rikskjendis over natta da Katrine Moholt fulgte ham i "Jakten på kjærligheten" i 2007. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den sympatiske melkebonden Svein Romundstad (55) ble rikskjendis da han høsten 2007 var med i TV 2-suksessen «Jakten på kjærligheten».

Svein er en av de få som har funnet varig kjærlighet i TV-serien, og er i dag samboer med frieren Oddrun Tingstad (46) på Lilleøen gård i Nord-Trøndelag.

SAMBOERE: Svein og TV-frieren Oddrun Tingstad har vært samboere på gården i Overhalla siden 2009. Foto: Morten Eik/Se og Hør
SAMBOERE: Svein og TV-frieren Oddrun Tingstad har vært samboere på gården i Overhalla siden 2009. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

Nylig fikk derimot Svein den triste beskjeden at hans kjære far Bjørn Romundstad hadde blitt alvorlig syk.

Etter et kort sykeleie døde faren - 85 år gammel.

- Jeg og broren min reiste til Tingvoll på Nordmøre hvor han bodde i omsorgsleilighet. Heldigvis fikk vi være hos far da han sovnet inn, forteller Svein til seoghør.no.

Tirsdag denne uka ble faren til Jakten-bonden begravet fra Tingvoll kirke.

- Den ble en feiring av livet til far. Han hadde vært veterinær på mange steder gjennom sitt yrkesliv, og det kom gjester fra hele landet til begravelsen.

- Vi sitter igjen med mange gode minner etter far. Han var blant annet levende opptatt av sport, og han fikk akkurat med seg OL før han ble veldig dårlig.

Svein medgir at faren fikk en respektabel alder.

- Likevel kom det veldig brått på. For 14 dager siden var han frisk og rask. Nå er han borte, men minnene tar vi alltid med oss, sier Svein Romundstad.

LES OGSÅ: Katarina Flatland tar over «Jakten på kjærligheten»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer