- HELDIGVIS FIKK JEG VARMT VANN: Programleder Camilla Wold Knudsen ble kastet inn i rollen som sexy bilvasker da hun skulle spille inn promovideo for sitt nye program "Zebra Grand Prix". Foto: TV 2
- HELDIGVIS FIKK JEG VARMT VANN: Programleder Camilla Wold Knudsen ble kastet inn i rollen som sexy bilvasker da hun skulle spille inn promovideo for sitt nye program "Zebra Grand Prix". Foto: TV 2Vis mer

- Heldigvis fikk jeg varmt vann

Se TV 2 Zebra-Camillas ilddåp som sexy bilvasker.

SEHER.NO: - Jeg hadde ikke stt noen bilvaskscener for å få inspirasjon, men tenkte at jeg må stille opp for programmet, ler Camilla Wold Knudsen til Seher.no.

26-åringen er programleder for det nye programmet "Zebra Grand Prix", hvor kjendiser som Siv Jensen (39), Lasse Kjus (38) og Lene Alexandra (27) skal være med å kjempe om seier på rallybanen.

Og da promovideoen for programmet - som starter 4. mars - skulle spilles inn, måtte hun selv sette alle kluter til.

- Det ble mye skum, og jeg fant ut at Zalo svir kraftig i øynene, men resultatet ble bra. Heldigvis fikk jeg varmt vann, for det var kaldt i Bergen, da vi filmet.

Etter at opptakene var ferdig fikk Camilla vaske-uniformen, og nå spøker hun med at kjæresten Hans Jørgen "Hasse" Sunnanå vil insistere på at hun skal ta seg av bilvaskingen framover.

- Kanskje vi må bytte roller, humrer Wold Knudsen, som også er kjent som reporter i "God Kveld Norge".

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se MGP-stjernens strippe-fortid

Se Camillas sexy bilvask her:

[obj:media:7517]