Ashton Kutcher:

- Heldig som lever

Ashton Kutcher åpner seg for første gang opp om sjelden sykdom.

SYKDOMSMARERITT: Ashton Kutcher avslører at det tok ett år før han kom seg etter sykdommen. Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP/NTB.
SYKDOMSMARERITT: Ashton Kutcher avslører at det tok ett år før han kom seg etter sykdommen. Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP/NTB. Vis mer
Publisert

Ashton Kutcher (44) og kona Mila Kunis (38) er kjent for å være svært hemmelighetsfulle om privatlivet.

Nå letter imidlertid Kutcher på sløret, og forteller for første gang om kampen mot sjelden sykdom, skriver E! News.

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Kutcher gjester den nyeste episoden av «Running Wild with Bear Grylls», et program der kjente fjes utfordrer grensene sine i naturen med programleder og eventyrer Bear Grylls (48).

Det er i en sniktitt av episoden, som Access Hollywood deler, at skuespilleren åpner seg opp om sykdomsmarerittet for første gang.

- For to rundt to år siden hadde jeg denne rare, veldig sjeldne formen for vaskulitt. Den slo ut synet mitt, hørselen min og balanseevnen min, forteller han åpenhjertig til Grylls i klippet.

KALDT: Skuespiller Channing Tatum besøkte Norge sammen med villmarksekspert Bear Grylls, for å filme TV-programmet "Running Wild With Bear Grylls". Video: National Geographic. Vis mer

Vaskulitt er en betennelse i blodårene, som gjør at immunforsvaret angriper kroppens egne blodårer og organer. Betennelsen kan føre til at blodårene tettest helt, noe som igjen kan føre til at hud, nerver og andre organer skades av mangel på blodtilførsel, skriver Store norske leksikon.

Videre forteller «That '70s Show»-stjernen at det tok ham ett år å komme seg etter sykdommen.

- Man setter ikke pris på ting ved livet før det er borte. Jeg visste ikke om jeg noen gang kom til å se igjen, jeg visste ikke om jeg noen gang kom til å kunne høre igjen, jeg visste ikke om jeg noen gang kom til å kunne gå igjen.

STOLT OG TRIST: Superstjernene Ashton Kutcher og Mila Kunis er stolte av Ukraina, tar oppgjør med Russland og donerer enorme summer i forbindelse med krigen. Vis mer

I klippet sier Kutcher, som barna Wyatt (7) og Dimitri (5) med Kunis, at han er heldig som lever.

- I det øyeblikket du begynner å se på hindringene i livet som om det er ment for deg, for å gi deg det du trenger, da begynner livet å bli morsomt, ikke sant? Du begynner å surfe på toppen av problemene dine i stedet for å leve under dem.

Programlederen blir tydelig rørt av Kutchers historie og hyller ham for ståpåvilje.

LES OGSÅ: Måtte få legehjelp: - Utrolig ubehagelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer