Kåre Conradi:

- Heldig og superstolt

Kåre Conradi snakker åpent og varmt om den nye hverdagen som pappa.

FORELDRE: I fjor sommer ble Kåre Conradi og Lene Marlin foreldre til lille Ellie. Foto: Lise Åserud / NTB
FORELDRE: I fjor sommer ble Kåre Conradi og Lene Marlin foreldre til lille Ellie. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

I fjor sommer ble det kjent at artist og låtskriver Lene Marlin (41) ventet sitt første barn sammen med Kåre Conradi (49).

Paret, som har holdt sammen siden 2007, delte nyheten på Instagram og ga uttrykk for at de var «overlykkelig» over hva som ventet dem. Tre måneder senere, i oktober, kunne de avsløre at de var blitt en familie på tre.

På Instagram kunne den da nybakte mammaen avsløre at det var en liten jente som hadde blitt født, som de har gitt navnet Ellie.

Lene Marlin og Kåre Conradi har slik som med forholdet, holdt kortene tett til brystet hva gjelder livet som småbarnsforeldre. I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet åpner imidlertid Conradi opp om sin nye hverdag.

Holdt seg hjemme

Overfor magasinet erkjenner Conradi at det siste halvannet året har vært krevende, men legger ikke skjul på at det å bli foreldre midt i en pandemi også har hatt sine fordeler.

Paret isolerte seg hjemme på Frogner i store deler av tiden før fødselen, men også etter at Ellie kom til verden var de nøye på å ikke eksponere seg for smitte i for stor grad.

- Det har vært bare oss, og det viktigste har vært hun lille. Selv om denne tiden har vært krevende, har det også vært utrolig godt å være hjemme. Bare vår lille familie, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer