Kåre Conradi:

- Heldig og superstolt

Kåre Conradi snakker åpent og varmt om den nye hverdagen som pappa.

FORELDRE: I fjor sommer ble Kåre Conradi og Lene Marlin foreldre til lille Ellie. Foto: Lise Åserud / NTB
FORELDRE: I fjor sommer ble Kåre Conradi og Lene Marlin foreldre til lille Ellie. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

I fjor sommer ble det kjent at artist og låtskriver Lene Marlin (41) ventet sitt første barn sammen med Kåre Conradi (49).

Paret, som har holdt sammen siden 2007, delte nyheten på Instagram og ga uttrykk for at de var «overlykkelig» over hva som ventet dem. Tre måneder senere, i oktober, kunne de avsløre at de var blitt en familie på tre.

På Instagram kunne den da nybakte mammaen avsløre at det var en liten jente som hadde blitt født, som de har gitt navnet Ellie.

Lene Marlin og Kåre Conradi har slik som med forholdet, holdt kortene tett til brystet hva gjelder livet som småbarnsforeldre. I et nytt intervju med Dagbladet Magasinet åpner imidlertid Conradi opp om sin nye hverdag.

Holdt seg hjemme

Overfor magasinet erkjenner Conradi at det siste halvannet året har vært krevende, men legger ikke skjul på at det å bli foreldre midt i en pandemi også har hatt sine fordeler.

Paret isolerte seg hjemme på Frogner i store deler av tiden før fødselen, men også etter at Ellie kom til verden var de nøye på å ikke eksponere seg for smitte i for stor grad.

NEKTER: Da «Mamma Mia»-premiere gikk av stabelen på folketeateret dukket flere kjendiser opp. En av dem var Eva Weel Skram som nektet å svare på dette spørsmålet. Reporter Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Det har vært bare oss, og det viktigste har vært hun lille. Selv om denne tiden har vært krevende, har det også vært utrolig godt å være hjemme. Bare vår lille familie, sier han.

Lille Ellie har nå begynt i barnehagen, og Conradi er tilbake i full jobb som en av de potensielle fedrene til karakteren Sophie i oppsetningen av «Mamma Mia» på Folketeateret.

Å spille far som nybakt far har gitt han en ekstra tilknytning til rollen han spiller, og det er liten tvil om at datteren har kapret hjertet hans for godt.

- Jeg føler meg heldig og superstolt. Plutselig er det et helt nytt liv som har oppstått. Det føles så viktig og sterkt, og jeg kan ikke slutte å smile når jeg tenker på henne, sier han til magasinet.

Et godt team

Ellie er Conradi og Lene Marlins første og eneste barn. I 14 år har de stått ved hverandres side, og nå skal de ta fatt på foreldretilværelsen sammen.

Conradi snakker varmt om Lene Marlin, som han i 2013 fridde til. Noe bryllup har det likevel ikke blitt, og det er visstnok ikke noe de stresser med.

MORSROLLEN: Triana Iglesias avslørte at hun hadde blitt mamma tidligere i år, nå åpner hun opp om morsrollen. Reporter: Kine Falch Video: Madeleine Liereng. Vis mer

- Vi har vært sammen i 14 år og har hele tiden prioritert det å ha mye tid med hverandre. Vi har våre forskjellige prosjekter og jobber på ulike måter, men vi har alltid vært veldig synkroniserte, sier han om forloveden.

At de er gode til å sette av tid til å pleie kjærligheten ble også nevnt da Conradi snakket med Se og Hør i 2015, i anledning premieren på teaterstykket «Komplottet».

Året før skrøt han henne opp i skyene, etter at Lene Marlin mottok prisen for «Årets forbilde» under Kjendisgallaen.

- Fra dag én har det vært den mest fantastiske dama jeg vet om. Det er bare en stor glede å være rundt henne, og det er stort for meg å være med på dette, fortalte han til Se og Hør om forlovedens bragd.

LES OGSÅ: - Endret hele livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer