Helbom på rød løper

«The Hills»-stjernen var feil antrukket og stiv i maska på førjulsfesten.

Publisert
Sist oppdatert
Se Stephanie Pratt fra 08.22 i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken.

SEOGHØR.NO: Det har vært relativt stille rundt «The Hills»-stjernen Stephanie Pratt (26) de siste årene, men realitykjendisen dukket uansett opp på førjulsfesten til radiokanalen KIIS FM's på Nokia Theatre i L.A. forrige uke.

Blondinen, som tidligere er blitt kritisert for å ha tatt for mye plastisk kirurgi, var imidlertid iført et noe uheldig antrekk, som til nød hadde vært passende for 4. juli-feiringen.

Pratt, som slet med spiseforstyrrelsen bulimi da hun var yngre, viste frem sine stadig sylslanke legger i burgunderrøde bukser og ukledelige, beige sko. Kombinert med en blå oversized genser med hvite stjerner så hun ut til å være i det patriotiske hjørnet fremfor i julestemning.

Men 26-åringens Barbie-dukkeglatte hud og stive smil vakte også oppsikt. Angivelig har hun både forstørret leppene og fått fremhevet kinnene, mens nesen er blitt mindre. Kanskje dét er grunnen til at hun klarte å gi fotografene samme posering så mange ganger?

Fra 08:22 minutter i Seoghør.no Weekend TV-sendingen øverst i saken kan du selv se Stepahnie Pratts opptreden på den røde løperen!

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.

LES OGSÅ: - De flørtet intenst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer