MTV: Charlotte var nylig på MTV Europe Music Awards i München, der El Axel ble den norske vinneren.  Foto: Scanpix
MTV: Charlotte var nylig på MTV Europe Music Awards i München, der El Axel ble den norske vinneren. Foto: ScanpixVis mer

Hektisk MTV-hverdag

Charlotte Thorstvedt innrømmer at MTV-jobben medfører en hektisk, men morsom hverdag.

SEHER.NO: MTV-programleder Charlotte Thorstvedt (21) trives supergodt i sin VJ jobb, selv om den krever at hun må være mye borte fra samboer, hjem og studier, skriver VG.


Den vakre 21-åringen kom nylig tilbake til Norge og samboeren Ådne Meisfjord etter en hel uke med MTV Europe Music Awards i München.


Og Charlotte, som også feiret bursdagen sin der nede, innrømmer at det var en svært hektisk uke, med mange intervjuer og mye program.


- Det har vært ganske så hektisk. Onsdag tok jeg meg litt tid til litt shopping, og da jeg kom hjem slengte jeg med ned på sengen for å se på tv. Plutselig fikk jeg en telefon fra en stresset kollega: Foo Fighters om 30 minutter, var beskjeden. Men de er morsomme gutter, så det gikk fint, sier hun til VG.


Men selv om det til tider kan være stressende å pendle mellom samboer, programlederjobb og universitetsstudier i kultur og kommunikasjon stortrives Charlotte for tiden.


- Det er den perfekte kombinasjon, sier hun.


LES OGSÅ: - Feiret dagen på MTV-fest