SYNGER HUN "VÅLERENGA KIRKE"?: Celina og Tor Olav Trøim ser Vålerenga spille mot Celinas tidligere favorittlag Rosenborg på Ullevål. Foto: Bjørn S. Delebekk
SYNGER HUN "VÅLERENGA KIRKE"?: Celina og Tor Olav Trøim ser Vålerenga spille mot Celinas tidligere favorittlag Rosenborg på Ullevål. Foto: Bjørn S. DelebekkVis mer

Heier alltid på kjærestens lag

Heia Molde! Nei, Rosenborg! Eller var det kanskje Vålerenga..? Celina Midelfart er kjæreste-supporter!

SEHER.NO: Som forretningskvinne og privatperson er Celina Midelfart (35) en stilsikker kvinne. Men på fotballtribunen sliter den vakre kosmetikk-sjefen med å finne et supporterskjerf som passer.

De siste årene har Celina vært å se på en rekke norske fotballtribuner, men hvilket lag hun holder med ser ut til å endre seg etterhvert som hun bytter kjærester.

Da den driftige damen var sammen med Kjell Inge Røkke (49) var hun titt og ofte å se på Molde Stadion - også kjent som Røkke-løkka, hvor hun ivrig tok del i moldensernes heiarop.

Da hun senere ble sammen med Rema 1000-arvingen Ole Robert Reitan, var det Rosenborg som var laget, og Celina og den styrtrike trønderen var blant annet å se på Lerkendal da Rosenborg møtte Arsenal i Champions League i 2004.

Nå er det finansmannen Tor Olav Trøim som har kapret Celinas hjerte, og at oslomannen er Vålerenga-supporter er ingen hindring for sporty Celina. Nå får det blå- og rødkledde hovedstadslaget gleden av å ha en av Norges flotteste kvinner på tribunen.

Seher har vært i kontakt med Celina Midelfart, som meddeler at hun ikke ønsker å kommentere denne saken.

LES OGSÅ: Norges sprekeste kjendispar