Heidi Weng og Kjetil Aanonsen Nygaard blir samboere:

Heidi Weng flytter sammen med kjæresten

Skistjernen bygger drømmehus på Lillehammer.

FORELSKET: Skistjernen Heidi Weng tar forholdet til Kjetil Aanonsen Nygaard et steg videre og blir samboere. Her får Heidi et kyss etter endt etappe i Tour de Ski i januar i år. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Skistjernen Heidi Weng tar forholdet til Kjetil Aanonsen Nygaard et steg videre og blir samboere. Her får Heidi et kyss etter endt etappe i Tour de Ski i januar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I ett år har fansen kunne følge byggingen av huset til Heidi Weng (25) i sosiale medier. Det flotte huset på Lillehammer, som har fått kallenavnet «Wenghuset», begynner å ta form. Heidis plan var å flytte inn i juni, men datoen må skyves noe. En ting som derimot er sikkert, er at kjæresten Kjetil Aanonsen Nygaard (25) flytter inn hos Heidi.

- Kjæresten blir med på flyttelasset, det er planen. Men han jobber i Oslo foreløpig, så det blir ikke med en gang, forteller Weng til Her og Nå.

Kjæreste med TV-kjendis

Den nye boligen ligger flott til med utsikt til naturskjønne omgivelser, og treningsmuligheter rett utenfor døren. Kjæresten, Kjetil, er heller ikke ukjent for rampelyset.

Han markerte seg nemlig i NRKs realityserie «Anno» i 2015, og har fortalt at det var rene tilfeldigheter som førte til at han møtte Heidi.

På sosiale medier har paret lagt ut flere bilder av hverandre. Kjetil har blant annet delt et bilde av Weng på seierspallen i fjorårets Tour de Ski, der han ga henne et varmt seierskyss.

Viktig mental støtte

Kjærestens støtte har vært ekstra viktig for Heidi den siste tiden. Til tross for viktige seiere har motivasjonen kommet og gått. Lagvenninnen Therese Johaug testet positiv for doping, og Weng mistet i samme periode sin kjære bestemor.

- Typen min har vært viktig for at jeg har greid å reise meg igjen. Det er han som har fått meg opp og ut på trening og fortalt meg at det er bra, selv om det gjerne ikke er bra, sier hun til ukebladet.

Happy birthday @kjetilny ❤️ #youareamazing

Et innlegg delt av Heidi Weng (@heidiweng91)

- Hun blir forbannet på meg

Til Dagbladet har Heidi skrytt av Kjetil, og fortalt at han motiverer henne til å trene enda hardere.

- Det gir en ekstra motivasjon, i hvert fall når jeg er en del bak på hurtighetsdrag, sier Weng til avisen.

LYKKELIG PÅ JOBB OG PRIVAT: I januar tok Heidi Weng seier i Tour de ski. Hun kan også skryte av fire VM-gull. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG PÅ JOBB OG PRIVAT: I januar tok Heidi Weng seier i Tour de ski. Hun kan også skryte av fire VM-gull. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjetil selv har fortalt at han vekker kjærestens voldsomme konkurranseinnstinkt.

- Hun blir forbannet på meg når jeg slår henne og får ekstra motivasjon av det. Det hadde vært gøy om det var en del av suksessoppskriften. Jeg tror hun får et ekstra gir av det, sier han.

Enormt konkurranseinnstinkt

GOD STØTTE: I tillegg til kjæresten, får Heidi mye god støtte fra mamma May Bente. Foto: NTB Scanpix.
GOD STØTTE: I tillegg til kjæresten, får Heidi mye god støtte fra mamma May Bente. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Å bli en av landets beste langrennsutøvere har ikke kommet av seg selv. Lange dager i skisporet og beinhard trening over flere år ga resultater, og bare 17 år gammel bestemte Heidi seg for å satse på idretten. To år senere sa derimot kroppen stopp, etter at Heidi presset seg for hardt over lang tid.

- Jeg skjønte tidlig at Heidi hadde konkurranseinstinkt. Hun er den dårligste taperen jeg vet om. Både i skisporet og i kortspill, har Heidis mor May Bente tidligere fortalt til Se og Hør.

To år senere sa derimot kroppen stopp, etter at Heidi presset seg for hardt over lang tid.

LES OGSÅ: Heidi Weng: Kroppen min sa stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer