Heidi vil gjøre puppene mindre

- Jeg er desperat til å komme meg tilbake til det normale, sier «The Hills»-stjernen.

LEVER I SMERTEHELVETE: - Jeg lever med en konstant bekymring. Jeg tok smertestillende, men de virket ikke - derfor stoppet jeg å ta piller. Det gjør vondt uansett, forteller Heidi Montag. Foto: All Over Press
LEVER I SMERTEHELVETE: - Jeg lever med en konstant bekymring. Jeg tok smertestillende, men de virket ikke - derfor stoppet jeg å ta piller. Det gjør vondt uansett, forteller Heidi Montag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) fikk stor oppmerksomhet da det i fjor ble kjent at hun hadde gjennomgått hele ti plastiske operasjoner i løpet av én dag. Operasjonene besto blant annet av en brystforstørrelse, neseoperasjon, ryggoperasjon, samt forstørrelse av leppene. 

Nå innrømmer TV-stjernen at hun vil fjerne sine G-cup-brystimplantater. Til Life & Style forteller hun nemlig at hun har store smerter fra sine mange operasjoner, og at hun føler seg fanget i sin egen kropp.
 
- Jeg er desperat til å komme meg tilbake til det normale. Puppene mine skal bli mindre, til en D eller en dobbel D, sier hun til magasinet.


Mer en ni måneder etter at hun gikk under kniven, vil smertene altså fortsatt ikke slippe taket hos Heidi Montag. Hun har heller ikke klart å bli vant til jobben som ble gjort med brystene hennes.

- Jeg lever med en konstant bekymring. Jeg tok smertestillende, men de virket ikke - derfor stoppet jeg å ta piller. Det gjør vondt uansett, forteller Montag, som ikke engang klarer å klemme sine fire hunder, eller å trene normalt for den saks skyld.

- Jeg er avhengig av trening, men det er umulig med disse puppene. Det skjærer i hjertet mitt, jeg kan bare ikke leve normalt, forteller hun til Life & Style.

I samme åndedrag hevder «The Hills»-stjernenat de mange operasjonene er den største årsaken til at forholdet til Spencer Pratt tok slutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sjekk «The Hills»-stjernenes sjokkforvandling