Heidi skaper full krangel i "The Hills"

Men kritikeren tar gjerne litt botox selv...

KRITISK: - Jeg håper ikke jenter leser den saken, ser på avgjørelsen Heidi tok - og tror at dette er helt normalt, mener "The Hills"-stjernen Lo Bosworth. Foto: All Over Press
KRITISK: - Jeg håper ikke jenter leser den saken, ser på avgjørelsen Heidi tok - og tror at dette er helt normalt, mener "The Hills"-stjernen Lo Bosworth. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I forrige uke skrev Seher.no om "The Hills"-stjernen Heidi Montag, som bare har rukket å fylle 23 år, men som allerede har lagt seg under kniven en rekke ganger. Blondinen har blant annet forstørret puppene, fikset på nesen og forstørret leppene.

Til People avslørte 23-åringen nemlig at hun nylig bestemte seg for å legge seg under kniven nok en gang for å gjennomgå halsbrekkende ti plastiske operasjoner på én dag. Det skaper reaksjoner fra hennes kolleger.

Den virkelige faren, ligger i beskjeden hun sender ut til verden, mener en av de andre i serien, Lo Bosworth (23).

- Jeg håper ikke jenter leser den saken, ser på avgjørelsen Heidi tok - og tror at dette er helt normalt. Hun sa at praktisk talt at alle kjendiser i Hollywood gjorde dette hver dag, men det er rett og slett ikke sant, sier hun til People.

Likevel: Bosworth er ikke motstander av kosmetiske operasjoner.

- Jeg er ikke imot det, nei, forteller jenta, som mener at moderasjon er nøkkelordet i denne sammenhengen.

- Hvis jeg merker at jeg får noen rynker i ansiktet tar jeg selvsagt litt botox - det er ikke der faren ligger.

- Jeg mener man skal gjøre hva man føler er best for å ta vare på en selv, jeg bare håper at jenter som ser opp til oss ikke ser på Heidi og tror at dette er den eneste veien til suksess og til det å bli vakker, forteller hun til nettstedet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Heidi poserte for Playboy