Heidi og Spencer skilte seg for å få oppslag

- Det var den eneste måten å holde det gående på, innrømmer Spencer Pratt og Heidi Montag.

LEGGER SEG FLAT: - Skilsmissen var ekte, den. Men ideen bak var nok annerledes enn hos folk flest, sier Spencer Pratt. Foto: All Over Press
LEGGER SEG FLAT: - Skilsmissen var ekte, den. Men ideen bak var nok annerledes enn hos folk flest, sier Spencer Pratt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter bare 15 måneders ekteskap, søkte Heidi Montag (23) om skilsmisse fra Spencer Pratt (26) 26. juli. Nå bekrefter de at bruddet - og skilsmissen - var planlagt i håp om at de skulle få tilbud om et nytt TV-show, skriver Life & Style magazine.

Paret skal nemlig ha regissert et brudd etter at de skjønte at «The Hills» ikke ville bli erstattet av en annen serie. Pratt innrømmer at alt var en del av en plan om å skape nye interesse rundt kona hans for et mulig britisk TV-konsept.

- Skilsmissen var ekte, den. Men ideen bak var nok annerledes enn hos folk flest, sier han til magasinet.

I slutten av september ble det kjent at Montag trakk tilbake sin søknad om skilsmisse. Det gjorde hun offentlig ved L.A. County Superior Court.
 
- En skilsmisse var den eneste måten å holde Heidis karriere gående på, ettersom alle hatet meg så mye. Se på Sandra Bullock, skilsmissen hennes fra Jesse James var det beste som kunne skje for imaget hennes, mener han.

Pratt og Montag har på omkring et år sløst vekk rundt 70 millioner kroner. De brukte blant annet 120.000 kroner i måneden på en luksusleilighet, og nærmere 18 millioner kroner på Heidis musikk-karriere.

Pratt innrømmer nå at han er bekymret for parets framtid.

- Jeg klarer ikke å tjene skikkelig med penger. Grunnen er at jeg spilte en karakter som folk ikke akkurat likte på TV. Hvem vil egentlig ansette en dust fra «The Hills»? sier Spencer Pratt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De har ingen penger igjen