Heidi og Seal kaster klærne i ny video

Hvem sier ekteskap er kjedelig?

KASTER KLÆRNE: Stjerneparet ligger nakne i sengen, mens de omfavner hverandre lidenskapelig. Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: Stjerneparet ligger nakne i sengen, mens de omfavner hverandre lidenskapelig. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se parets musikkvideo nederst i saken!

SEHER.NO:  Ekteparet Seal (47) og Heidi Klum (37) kaster alle klærne i Seals nye musikkvideo.

Musikkvideoen for sangerens nye singel «Secret», handler om både musikk og kjærlighet, ifølge stjernene selv. Hvem sier ekteskap er kjedelig?

På bildene fra videoen får man se Heidi og Seal i hete omfavnelser, mens de ligger i en seng. Innspillingen av videoen var naturligvis ikke problematisk.

- Den handler om to forelskede mennesker. Min ektemann er den jeg alltid har ønsket, men aldri trodde jeg skulle få, sier Klum til UsMagazine.

Seal, som giftet seg med supermodellen i 2005, er enig.

- Denne sangen, og musikkvideoen, er historien om vår kjærlighet, sier han.

Sammen har paret tre barn, Henry (5), Johan (4) og Lou (1). Fra før har Heidi et barn fra et tidligere forhold, som Seal nå kaller sitt eget.


Seals nye album «Commitment», som slippes på tirsdag, symboliserer livet hans med modellkona Heidi.

Nylig ble det klart at Heidi har lagt sine «Victoria`s Secret»-vinger på hylla. Etter å ha vært modell for det eksklusive undertøysfirmaet i 13 år, er det nå slutt.

- Alle gode ting må ta slutt en gang. Jeg kommer alltid til elske «Victoria`s Secret». Jeg har hatt en fantastisk tid der, sier Heidi.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Strålte på badeferie