NAKENREKLAME: Heidi Klum stilte i bar overkropp for jeans tidligere i år. Foto: All Over Press
NAKENREKLAME: Heidi Klum stilte i bar overkropp for jeans tidligere i år. Foto: All Over PressVis mer

Heidi Klum naken - igjen

Heidi Klum er supermodellenes ekspert på lettkledde fotoshoots.

SEHER.NO: Bor du i Tyskland kan du nå få gleden av å se smellvakre Heidi Klum (34) naken - igjen.


Den sexy tyske supermodellen har nemlig sluppet klærne for Max Magazine for andre gang denne måneden, og bildene er rett og slett brennhete.


Se supermodellens sexy bilder lenger ned


Men at det har vært en del photoshop inne i bildet, det skal være sikkert og visst. For ikke bare har Heidi nydelig glatt hud, men brystvortene hennes er plutselig blitt nærmest ikke-eksisterende.


Likevel viser trebarnsmoren at hun fortsatt holder tritt med ungjentene i modellbransjen og har det som skal til for å stille opp lettkledd, noe hun også har gjort flere ganger de siste årene.


Vakre Heidi har nemlig kledd av seg for Max Magazines heldige lesere én gang før i år, i tillegg er det ikke så altfor lenge siden hun stilte opp for Arena Magazine, Esquire og Jane Magazine.


Og modellen liker tydeligvis å være naken, for nylig gikk hun også ut og sa at hun planlegger å gå i Christina Aguileras (26) fotspor - ved å tilbringe en dag i uken helt naken - sammen med musikermannen Seal (44).

- Du vet at Christina Aguilera har "naken-søndager"? Jeg tror jeg vil kopiere henne å gjøre det samme. Jeg vil lage "Seal og Heidi's naken-søndag", sa Heidi.

Se flere bilder fra modellens Esquire-shoot her: