Heidi Klum «ghostet» Drake

- Jeg er flau over det.

IGNORERT: Heidi Klum avslører at Drake ba henne med ut på date. Selv om hun angivelig har innrømmet å være betatt av rapperen, valgte hun å aldri svare ham. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix
IGNORERT: Heidi Klum avslører at Drake ba henne med ut på date. Selv om hun angivelig har innrømmet å være betatt av rapperen, valgte hun å aldri svare ham. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tyske supermodellen Heidi Klum (45) regnes fortsatt som en av de mest ettertraktede figurene i Hollywood.

En som blant annet har vist sin interesse for 45-åringen, er den verdenskjente rapperen Drake (31). Det kom frem da supermodellen gjestet det populære talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» på torsdag.

Ifølge The Mirror avslørte Klum at hun ble bedt på date av 31-åringen via tekstmelding tidligere i år, men at hun ignorerte forespørselen fullstendig.

Betatt av Drake

45-åringen forklarte at tekstmeldingen fra Drake tikket inn etter at hun under forrige besøk i tv-programmet medvirket i innslaget «Who'd You Rather».

Ifølge People skal 45-åringens valg ha falt på Drake, hvor hun erkjente å være betatt av ham.

31-åringen ble gjort oppmerksom på tv-sekvensen og fikk deretter tak i telefonnummeret til den tyske modellen. Til tross for muligheten om å gå på date, valgte Klum heller å «ghoste» rapperen.

Fenomenet går kort forklart ut på at man ikke svarer på noen form for kommunikasjonsforsøk fra den andre parten og «forsvinner» uten å gi en forklaring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer