Heidi Klum «ghostet» Drake

- Jeg er flau over det.

IGNORERT: Heidi Klum avslører at Drake ba henne med ut på date. Selv om hun angivelig har innrømmet å være betatt av rapperen, valgte hun å aldri svare ham. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix
IGNORERT: Heidi Klum avslører at Drake ba henne med ut på date. Selv om hun angivelig har innrømmet å være betatt av rapperen, valgte hun å aldri svare ham. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tyske supermodellen Heidi Klum (45) regnes fortsatt som en av de mest ettertraktede figurene i Hollywood.

En som blant annet har vist sin interesse for 45-åringen, er den verdenskjente rapperen Drake (31). Det kom frem da supermodellen gjestet det populære talkshowet «The Ellen DeGeneres Show» på torsdag.

Ifølge The Mirror avslørte Klum at hun ble bedt på date av 31-åringen via tekstmelding tidligere i år, men at hun ignorerte forespørselen fullstendig.

HVEM FALLER VALGET PÅ?: Heidi Klum ga i en tidligere episode av «The Ellen DeGeneres Show» uttrykk for at hun hadde en interesse for rapperen Drake. Foto: NTB Scanpix
HVEM FALLER VALGET PÅ?: Heidi Klum ga i en tidligere episode av «The Ellen DeGeneres Show» uttrykk for at hun hadde en interesse for rapperen Drake. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Betatt av Drake

45-åringen forklarte at tekstmeldingen fra Drake tikket inn etter at hun under forrige besøk i tv-programmet medvirket i innslaget «Who'd You Rather».

Ifølge People skal 45-åringens valg ha falt på Drake, hvor hun erkjente å være betatt av ham.

31-åringen ble gjort oppmerksom på tv-sekvensen og fikk deretter tak i telefonnummeret til den tyske modellen. Til tross for muligheten om å gå på date, valgte Klum heller å «ghoste» rapperen.

Fenomenet går kort forklart ut på at man ikke svarer på noen form for kommunikasjonsforsøk fra den andre parten og «forsvinner» uten å gi en forklaring.

- Så rart

Årsaken er ifølge Klum såre enkel. Hun hadde akkurat funnet lykken med «Tokio Hotel»-gitarist Tom Kaulitz (29).

- Jeg beklager, Drake. Du var for sent ute. Skjønner du hva jeg mener? Han var seriøst bare en uke for sen eller noe, sier hun i talkshowet, ifølge People.

45-åringen, som har fire barn fra tidligere forhold, virker derimot å angre noe på måten hun håndterte situasjonen.

- Jeg tenkte: «Å herregud. Dette er så rart», men jeg svarte ham aldri fordi jeg hadde funnet mitt livs store kjærlighet.

- Jeg er flau over det. Drake, jeg beklager for at jeg ikke svarte deg. Du er kul. Jeg elsker musikken din. Jeg kommer antakeligvis til å komme på en av konsertene dine veldig snart, fortsatte hun.

Drake har så langt ikke kommentert saken i offentligheten.

- MITT LIVS STORE KJÆRLIGHET: Heidi Klum sparer ikke på kruttet i omtalen av sin nye kjæreste, Tom Kaulitz. Foto NTB Scanpix
- MITT LIVS STORE KJÆRLIGHET: Heidi Klum sparer ikke på kruttet i omtalen av sin nye kjæreste, Tom Kaulitz. Foto NTB Scanpix Vis mer

Holdt lav profil

Heidi, som er skilt fra musiker Seal (55), har tidligere vært i et forhold med kunstkuratoren Vito Schnabel. Han var 13 år yngre enn Heidi, og forholdet varte i tre år.

Saken fortsetter under:

Før modellen og Tom Kaulitz gjorde forholdet sitt offentlig, holdt de en lav profil. I mai gjorde paret derimot sin rød løper-debut, og viste tydelig sin kjærlighet for hverandre da de poserte foran pressekorpset.

Duoen kom hånd i hånd, og flørtet med hverandre, mens de smilte velvillig til fotografene.

LES OGSÅ: Kastet bikinitoppen på ferie med sin unge kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer