Heidi Klum (42) gir sin 15 år yngre kjæreste æren for at hun føler seg sexy

- Jeg tenker på ham når jeg poserer i undertøyet, sier den tyske supermodellen.

BRUKER KJÆRESTEN SOM INSPIRASJON: Det siste året har Heidi Klum vært sammen med Vito Schnabel. Nå avslører hun at det er ham hun har i tankene når hun tar sexy undertøysbilder.   Foto: NTB Scanpix
BRUKER KJÆRESTEN SOM INSPIRASJON: Det siste året har Heidi Klum vært sammen med Vito Schnabel. Nå avslører hun at det er ham hun har i tankene når hun tar sexy undertøysbilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Supermodellen Heidi Klum (42) har vært i modellbransjen i nesten tre tiår. Hun har også skapt sin egen undertøyslinje «Heidi Klum Intimates» som hun har gjort stor suksess med.

Nå avslører den tyske skjønnheten hva som er hemmeligheten bak de sexy bildene i undertøyskolleksjonen.

- Jeg ser inn i kameralinsa og tenker på kjæresten min selv om det er Francesco Carrozzini som står bak kamera, forteller hun til People.com, og sikter til sin 15 år yngre kunsthandler-kjæreste Vito Schnabel (27).

@heidiklumintimates

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Paret har vært sammen i ett år, og viser gjerne hvor forelsket de er når de drar på romantiske ferieturer til eksotiske steder.

Likevel skryter Klum også veldig av den anerkjente italienske fotografen Francesco Carrozzini (32).

- Han har en måte å få alt til å se tilfeldig sexy ut. Settet hans er veldig lite og han spiller fantastisk musikk. Vi finner roen ved å slappe av på en sofa eller ved å rulle rundt på gulvet. Jeg vet alltid når vi har bildet vi trenger og da går vi videre til neste look, forklarer hun.

@heidiklumintimates

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Videre sier firebarnsmoren at hun ikke har noe spesielt ritual før et fotoshoot, men at hun liker å se fit ut hele tiden.

- Da jeg først startet som modell måtte jeg gjøre noen livsstilforandringer, så å se trent ut har generelt sett vært en stor del av jobben min.

- For meg betyr det å drikke mye vann, spise supersunt og å forsikre meg om at jeg minst får åtte timer søvn hver natt. Det fungerer ikke alltid i forhold til kalenderen min, men jeg prøver. Jeg prøver også å løpe på tredemølle to til tre ganger i uka.

Fra 2005 til 2012 var Heidi gift med musikeren Seal (52). Han er biologisk far til hennes tre yngste barn, og har adoptert hennes eldste datter Leni, som Heidi har fra et tidligere forhold.

HETE FØLELSER: Klum får ikke nok av sin kjære Vito. Her koser paret seg sammen på St. Barts i januar.  Foto: Stella Pictures
HETE FØLELSER: Klum får ikke nok av sin kjære Vito. Her koser paret seg sammen på St. Barts i januar. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Heidi Klums far filmet alle fødselene hennes