Heidi Klum: - Jeg er både mamma og pappa for barna

Heidi Klum langer ut mot eksmannen Seal.

TETTE BÅND: Heidi Klum har ifølge henne selv alltid hatt mesteparten av ansvaret for alle de fire barna hun har sammen med eksmannen Seal. Her er hun på tur med ungene, sin egen mor og en barnepike i New York i september.  Foto: Splash News
TETTE BÅND: Heidi Klum har ifølge henne selv alltid hatt mesteparten av ansvaret for alle de fire barna hun har sammen med eksmannen Seal. Her er hun på tur med ungene, sin egen mor og en barnepike i New York i september. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2012 kom nyheten om at Heidi Klum (42) og Seal (52) skulle skilles etter syv års ekteskap. De har barna Lou (6), Johan (8) og Henry (10) og Leni (11) sammen.

Det startet som et bittert brudd med drittslening i media, men ettersom tiden har gått og begge har fått seg nye kjærester på hver sin kant, har eksene endelig fått et fint forhold slik at de kan samarbeide om oppdragelesen av barna.

Nylig spiste blant annet Heidi, Seal og hans nye kjæreste Erica Parker, samt hele ungeflokken middag sammen på den eksklusive restauranten Nobu i New York.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Her har Heidi, Seal, hans nye kjæreste Erica, Heidis mor Erna og alle barna på vei ut fra Nobu etter en felles middag.  Foto: Splash News
GODE VENNER: Her har Heidi, Seal, hans nye kjæreste Erica, Heidis mor Erna og alle barna på vei ut fra Nobu etter en felles middag. Foto: Splash News Vis mer

Nå avslører den tyske supermodellen, som selv har vært sammen med 13 år yngre Vito Schnabel (29) i ett år, at hun er vant med å fungere som både mor og far for barna.

- Ting har åpenlyst forandret seg, men ikke drastisk, sier hun til Redbook om bruddet fra Seal.

- Han var aldri den typiske faren som dro på jobb med stresskofferten om morgenen og kom hjem til middag hver kveld. Han reiste mye. Barna visste at dette var en del av jobben hans. Jeg er mamma og pappa på samme tid.

Saken fortsetter under bildet.

GIKK HVER TIL SITT: Det kom som et sjokk for mange da Heidi og Seal avslørte at de skulle skilles for tre år siden. Hvert eneste år etter bryllupet i 2005 fornyet de nemlig ekteskapsløftene.  Foto: Ap
GIKK HVER TIL SITT: Det kom som et sjokk for mange da Heidi og Seal avslørte at de skulle skilles for tre år siden. Hvert eneste år etter bryllupet i 2005 fornyet de nemlig ekteskapsløftene. Foto: Ap Vis mer

Videre sier den vakre firebarnsmoren at menn ikke er like gode på å multitaske som kvinner.

- Kvinner klarer å sjonglere mange baller samtidig. Vi gjør ting gutta bare ikke klarer, hevder hun og fortsetter:

- Menn klarer typisk bare å holde en ball om gangen, og til og med da sliter de: «Jeg er forvirret. Bør jeg holde ballen i høyre eller venstre hånd?» Mange av dem har også vanskelig for å finne ut hva de skal gjøre med bare den ene ballen, og ofte vil de at vi kvinner skal holde den også.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Det siste året har Heidi vært lykkelig med kunsthandleren Vito Schnabel. Foto: Splash News
FORELSKET: Det siste året har Heidi vært lykkelig med kunsthandleren Vito Schnabel. Foto: Splash News Vis mer

Til tross for at Klum har bikket 40 år har hun en kropp de fleste bare kan drømme om. Men selv ser hun at flere ting ved sitt eget utseende har endret seg med alderen.

- Ville det vært fint om huden og kroppen min fremdeles så ut slik det gjorde da jeg var 25? Absolutt. Men fakta er det at kroppen forandrer seg når man får barn, og man får rynker nå man blir eldre. Jeg liker at jeg har smilerynker etter å ha ledd for mye, sier hun til magasinet.

Seal har foreløpig ikke kommentert ekskonas påstander.

LES OGSÅ: - De klarer ikke skjule følelsene for hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer