VANTRO: Hip-hop-artisten Will.i.am trodde ikke sine egne ører da selveste Michael Jackson ringte ham. Foto: Scanpix
VANTRO: Hip-hop-artisten Will.i.am trodde ikke sine egne ører da selveste Michael Jackson ringte ham. Foto: ScanpixVis mer

- Hei det er Michael her

Stjerneprodusenten trodde ikke sine egne ører, og la på røret.

SEHER.NO: Innen utgangen av året får vi kanskje endelig høre resultatet av Michael Jacksons (49) samarbeid med rap-artisen Will.i.am (32).

Den Grammy-nominerte produsenten fra Black Eyed Peas hjelper den tidligere pop-kongen med hans første album siden Invincible i 2001.

Men det var på hengende håret at det ble noe samarbeid i det hele tatt. Will.i.am var overbevist om at han var utsatt for en spøk da Michael selv ringte ham. Så han la rett og slett på røret.

- Helt ut av det blå ringte Michael Jackson meg. Jeg sa "Hvordan fikk du nummeret mitt? Slutt og tull. Hvem er dette." Han svarte "Det er Michael her, helt sant. Det er ingen som tror meg." Da svarte jeg bare "Slutt og tull, nå legger jeg på." Klikk, forteller Will.i.am til cbs4denver.com

Artisten tror hvem som helst ville gjort det samme.

- Hvis noen ringer deg og sier det er Michael Jackson, så er det ingen som vil tro det, for det er så lett å imitere stemmen hans.

Men etter denne episoden har de to artistene vært på tråden mange ganger, med brainstorming via telefon.

Om samarbeidet har Will.i.am uttalt til Billboard:

- Han synger som en fugl fremdeles! Han kan gå hvor som helst. Jeg tror virkelig vi kan få til noe her. Det kommer enten til å bli stort, eller så kommer ingen til å bry seg. Det finnes ingen mellomting i dette tilfellet.