Hege (45) så ikke for seg hva Jan Thomas ville gjøre

- Jeg tror du har funnet rockestjerna i meg, jublet tobarnsmoren fra Oslo etter kjendisstylistens overraskelse. Se forvandlingen her!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hver uke får en vanlig leser en «Bli ny»-dag med kjendisstylist Jan Thomas (49) i Se og Hør Extra.

Hege Tonås (45) fra Oslo føler seg kjedelig, både på håret og i klesstilen.

- Man blir veldig lei sitt eget speilbilde. Det er aldri noe nytt, forteller tobarnsmoren når hun møter Jan Thomas.

- Håret ditt er litt sånn kjedelig modellhår. Det har ikke så mye identitet, sier kjendisstylisten i videoen øverst i saken.

Heldigvis har han en plan, som vil forvandle frisyren fullstendig.

- Det forunderlige med deg er at når du forlater oss i dag, så kommer du til å ha lenger hår! forteller Jan Thomas til en tydelig overrasket Hege.

JUKSER LITT: Frida Magnes på Jan Thomas Studio farger Heges hår i ulike nyanser av brunt, før hun fester hair extensions. Foto: Espen Solli/Se og Hør
JUKSER LITT: Frida Magnes på Jan Thomas Studio farger Heges hår i ulike nyanser av brunt, før hun fester hair extensions. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Dermed setter frisør Frida Magnes i gang med prosessen. Heges halvlange lokker blir farget i en mørkere nyanse brunt. Så forlenges håret med extensions fra HairTalk, som festes med teip nær hårroten. Det tar bare 20 minutter før manken dobbelt så lang og dobbelt så tykt.

- Jeg var mentalt forberedt på at han kunne klippe meg kort. Jeg hadde ikke sett den komme – at jeg skulle få langt hår. Håret mitt blir naturlig ikke lenger enn halvlangt, så jeg har aldri hatt ordentlig langt hår, forteller tobarnsmoren fra frisørstolen.

EKSPERTHJELP: Frida gjør siste finish på håret, mens Christopher Mørch Husby legger sminken. 
 Foto: Espen Solli/Se og Hør
EKSPERTHJELP: Frida gjør siste finish på håret, mens Christopher Mørch Husby legger sminken. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Så blir de lange lokkene krøllet, mens Christopher Mørch Husby legger proff sminke. Til slutt kles Hege opp i et kroppsnært antrekk og trendy tilbehør.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

- Jeg tror du har funnet rockestjerna i meg, smiler den langhårede brunetten til Jan Thomas.

Bli ny med Jan Thomas 09.03.16 Hege Tonås
Bli ny med Jan Thomas 09.03.16 Hege Tonås Vis mer

- Jeg så hvordan du reagerte, da jeg sa jeg ville gjøre håret ditt lenge. Dette har vært utrolig gøy. Vi funnet din hårfarge. Jeg ser det på huden og øynene dine, sier kjendisstylisten fornøyd.

Og Hege – hun stortrives med de nye, lange lokkene.

- Da Frida var ferdig med fargen og håret var satt på, ble jeg sittende og bare ta på håret mitt. Jeg har ønsket meg langt hår siden jeg var liten jente, men har alltid endt opp med skulderlengde eller litt lenger. Så det var veldig kult! avslutter hun.

KUL DAME: - Jeg føler meg som en rockestjerne! Hege Tonås ble kledd opp i topp og sko fra Tiger of Sweden, bukse og armbånd fra Company´s og kjede fra Day.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
KUL DAME: - Jeg føler meg som en rockestjerne! Hege Tonås ble kledd opp i topp og sko fra Tiger of Sweden, bukse og armbånd fra Company´s og kjede fra Day. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Les hele saken og se bildene i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

LES MER: Maria (30) fikk sjokk da hun så antrekket Jan Thomas hadde valgt ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer