BRØT KONTRAKTEN? - Det står jo svart på hvitt at man ikke skal ha øynene rettet mot andre jenter. Men nå har det seg sånn at vi mennesker umulig kan kontrollere en slik ting - det skal i hvert fall veldig mye til, sier Jonas Reisænen (til høyre),  Foto: TV 2
BRØT KONTRAKTEN? - Det står jo svart på hvitt at man ikke skal ha øynene rettet mot andre jenter. Men nå har det seg sånn at vi mennesker umulig kan kontrollere en slik ting - det skal i hvert fall veldig mye til, sier Jonas Reisænen (til høyre), Foto: TV 2Vis mer

Heftig SMS-flørt under "Jakten"

- Jeg gadd ikke vente, dager, uker og måneder på Silje.

SEHER.NO: I forrige uke gikk "Jakten på kjærligheten"-frier Jonas Reisænen (26) ut og innrømmet at han meldte seg på det romantiske programmet som et rent PR-stunt. Nå går derimot finnmarkingen enda lenger - og avslører at han nesten hadde kjæreste da han var med og kjempet om Silje Stenslands (28) hjerte.

Dermed har han langt på vei brutt den berømte TV 2-kontrakten han signerte før han ble med i årets bonderomantikk.

- Helt udramatisk
Det var i midten av november at det var slutt for Jonas Reisænen i "Jakten på kjærligheten". Med bare tre gjenværende friere bestemte han seg for å trekke seg fra programmet - tilsynelatende fordi han aldri helt fant kjærlighetsfølelsen til TV-bonden Silje.

- Det var et rent PR-stunt fra min side. Jeg hadde planlagt det i forkant, og følte at dette var en lett måte å komme på TV på. Derfor bestemte jeg meg for å prøve - det virket jo spennende, sa Jonas til Seher.no den gang.

Det folk derimot ikke vet er at 26-åringen allerede under innspillingen flørtet heftig med en 25 år gammel jente fra Oslo-området. I dag er de kjærester.

- Allerede under den første aktivitetsdagen så jeg at Silje ga mer oppmerksomhet til Andreas Gran enn til noen av oss andre. Dermed syntes jeg det var absolutt helt udramatisk å ha et godt øye til en som befant seg i Oslo. Man følte seg dumpet uansett. Men det passet jo bra, det hele var jo et PR-stunt uansett, forteller Jonas.

Bare skuespill
I kontrakten mellom TV 2, Nordisk Film og TV-frierne står det skrevet at: "Deltageren forplikter seg til å unngå i produksjonsperioden å innlede kjærlighetsforhold med andre personer enn de som søker kontakt gjennom TV-produksjonen".

- Har du brutt denne kontrakten, Jonas?

- Det står jo svart på hvitt at man ikke skal ha øynene rettet mot andre jenter. Men nå har det seg sånn at vi mennesker umulig kan kontrollere en slik ting - det skal i hvert fall veldig mye til.

Ifølge ham selv, har de to hatt kontakt i lengre tid. Samtidig understreker han at de ikke ble offisielt kjærester før "Jakten på kjærligheten" så godt som var over. Men at TV-frieren fikk flere sms av sin Oslo-jente under innspillingen - det legger han ikke skjul på.

- Jeg fikk noen sms'er, ja, humrer han.

- Hva syntes hun om at du var med og jaktet etter en helt annen kvinne?

- Etter at jeg skjønte at Silje kom til å velge Andreas, sa jeg ifra om at alt bare var skuespill fra min side. Og det var greit for henne, det. Så måtte jeg bare vente til jeg ble dumpet av Silje, men når ikke det skjedde - da måtte jeg bare trekke meg av egen fri vilje.

- Helt naturlig
Jonas Reisænen har ikke dårlig samvittighet etter den noe kontroversielle reality-deltagelsen.

- Nei, det har jeg ikke. Det er jo helt naturlig at jeg ikke gidder å vente dager, uker og måneder på en jente når jeg vet at hun kommer til å velge en annen, mener han.

I ettertid er finnmarkingen mest opptatt av at alle skal mene noe om kjærlighetslivet hans. Og det er han ikke akkurat overlykkelig for.

- Hvis man sammenligner mitt kjæresteliv med finanskrisen, da skjønner man at kjæresteliv og "Jakten på kjærligheten" er en ganske enkel greie. Det er uskyldig i denne sammenhengen, men jeg merker at folk lever seg veldig inn i folks privatliv, sier Jonas Reisænen til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 tirsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Her er den ukjente kontrakten