EKS-FLAMME: Tjelta spiller Veums tidligere flamme i den nye filmen.
EKS-FLAMME: Tjelta spiller Veums tidligere flamme i den nye filmen. Vis mer

Heftig sex i Varg Veum-trailer

Den nye filmen markedesføres med heftig samleiescene.

SEHER.NO: Den neste kinofilmen i serien om privatetterforsker Varg Veum markedsføres nå med en heftig samleiescene mellom hovedrolleinnehaver Trond Espen Seim (36) og medskuespiller Pia Tjelta (30), skriver Dagbladet.

Men Seim, som gjentar rollen som privatetterforsker i "Falne Engler", den fjerde Varg Veum-filmen, er likevel ikke bekymret for denne typen markedsføring.

Onsdag var han og regissør Morten Tyldum på filmarrangementet "Blått Lerret" på Grünerløkka i Oslo for å snakke om filmen.

- Det er vel sånn markedsføringen er blitt. Hvis du hadde vært produsent, ville du tatt den med i traileren? sier Trond Espen Seim til Dagbladet.

Pia Tjelta har også en meget sentral rolle i den nye filmen, og spiller en tidligere flamme av Varg som uventet dukker opp.

Og selv om det blir vist svært heftige scener mellom de to, som også involverer mye nakenhet, frykter ikke Seim spredning av nakenbilder, slik mange andre norske kjendiser har opplevd den siste tiden.

- Vel, i motsetning til flere kolleger og fotballspillere, som folk går og lurer på om har mistet sånne bilder med vilje, så veit folk i alle fall at vi har fått betalt for det, sier en humoristisk Seim og legger til:

- Men hvis folk tror det er en pornofilm, så blir de nok skuffa. 

Andre skuespillere som medvirker i den nye filmen er: Bjørn Floberg, Nils Jørgen Kaalstad, Iram Haq, Fritjov Såheim og Kim Sørensen.

"Falne Engler" har premiere på norske kinoer 4. april.

LES OGSÅ: - Brad vraket Varg Veum

Se trailer til filmen her:


[obj:media:6169]