Heftig flørt på filmsettet

- De fortsatte å klemme hverandre etter at kameraet ble slått av...

HEFTIG FLØRT: Jennifer Aniston og Owen Wilson klarer ikke å holde fingrene fra hverandre unnder innspillingen av "Marley & Me"... Foto: All Over Press
HEFTIG FLØRT: Jennifer Aniston og Owen Wilson klarer ikke å holde fingrene fra hverandre unnder innspillingen av "Marley & Me"... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helt siden Jennifer Aniston (39) dumpet kjæresten Brian Bourma, har ryktene om en romanse mellom henne og Owen Wilson (39) flydd som ild i tørt gress gjennom Hollywood.

Wilson og Aniston spiller for tiden inn filmen "Marley & Me" og ifølge Star Magazine skal de to - som er et ektepar på lerretet - ha vanskeligheter med å holde fingrene fra hverandre.

- Klemmingen sluttet ikke når kameraet ble slått av. De var veldig flørtende, og hang over hverandre mellom opptakene, sier en kilde til bladet.

Wilson og Aniston skal ha utviklet et nært vennskap allerede før opptakene startet. Helt siden oktober har de to ringt hverandre jevnlig.

Aniston skal også ha lånt Owen Wilson en av sine favorittbøker "The Power Of Now".

Venner av den tidligere "Venner for livet"-stjernen hevder Owen har gjort henne mer åpen.

- Jen er kjent for å være tilbaketrukket på filmsett, men hun har så mye moro med Owen.Hun er avslappet og lykkelig, noe som er veldig gøy å se, sier en venn av Aniston til Star Magazine.
Aniston har også tidligere forelsket seg under en filminnspilling - da med komikeren Vince Vaughn. Men forholdet tok ifølge Vaughn slutt fordi han ikke klarte å takle medieoppmerksomheten rundt Jennifer.

Owen Wilson har inntil nylig datet den 14 år yngre modellen Le Call.

LES OGSÅ: - Se på den sveisen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer