I BADEDRAKT: Sarah Palin har tidligere vært med i skjønnhetskonkurranser og kjempet om tittelen Miss Alaska i 1984. Allerede den gang fikk hun mannlige tilskuere til å sperre øynene opp.
I BADEDRAKT: Sarah Palin har tidligere vært med i skjønnhetskonkurranser og kjempet om tittelen Miss Alaska i 1984. Allerede den gang fikk hun mannlige tilskuere til å sperre øynene opp. Vis mer

Hefner vil ha Palin i Playboy

Republikanernes presidentkandidat har allerede fått et nytt jobbtilbud.

SEHER.NO: Republikanernes visepresidentkandidat Sarah Palin (44) trenger ikke frykte for at hun ikke skal ha noen jobb å gå til dersom valgkampanjen ikke resulterer i et kontor i Det hvite hus.

Palin er nemlig ønsket av Playboy-kongen Hugh Hefner (82) - som nakenmodell i det populære herrebladet.

Den 44 år gamle Alaska-guvernøren har fått en herskare mannlige fans etter at republikanernes presidentkandidat John McCain (72) valgte henne som sin visepresidentkandidat. Og Playboy-kongen Hefner er overbevist om at bladene ville selge som varmt hvetebrød med Palin kaster klærne for ham.

- Palin ville blitt en super midtsidepike. Jeg vet ikke helt hva det er, men det er noe med en veldig sexy kvinne med briller. Tenk hvordan hun vil være når hun kaster brillene. Det ville blitt den nye definisjonen av ordet "vice" i "vice president" (sedelighetspresident, journ. anm), sier Hefner ifølge The Daily Star.

Sarah Palin har tidligere vært med i skjønnhetskonkurranser og kjempet om tittelen Miss Alaska i 1984. Allerede den gang fikk hun mannlige tilskuere til å sperre øynene opp.

- Sarah hadde en fantastisk kropp og da hun kom ut i den badedrakten klarte ingen å ta øynene fra henne, uttalte en tilskuer til News of the World tidligere i høst.

LES OGSÅ: Her er Sarah Palin-pornoen

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no