Hugh Hefner og Crystal Harris:

- Hefner utelater sin 60 år yngre kone fra testamentet

Crystal Harris (31) skal ikke være nevnt i den avdøde Playboy-sjefens siste vilje.

PLAYBOYMODELL: Hugh Hefners enke, Crystal Harris skal ikke bli nevnt i Playboy-kongens testament, ifølge Us Magazine. Foto: All Over Press/Playboy
PLAYBOYMODELL: Hugh Hefners enke, Crystal Harris skal ikke bli nevnt i Playboy-kongens testament, ifølge Us Magazine. Foto: All Over Press/Playboy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Torsdag ble det offentliggjort at Hugh Hefner, mannen bak det famøse Playboy-bladet og kulturen som fulgte, har gått bort, 91 år gammel.

Det var selskapet selv som meldte dødsfallet på Twitter. De forklarte at han døde av naturlige årsaker i sitt eget hjem - med sine nærmeste rundt seg. Palasset Playboy Mansion var hans hjem helt til siste stund, selv om boligen i fjor ble solgt for den nette sum av 100 millioner dollar.

Hefners nabo, Daren Metropoulos, kjøpte den svære villaen, med lovnad om at Playboy-kongen skulle få bli boende fram til sin død.

Selv om villaeiendommen, kjent for sine legendariske fester, underjordiske basseng og filmkvelder, nå er solgt, har Hefner en god del andre eiendeler og verdier som må fordeles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer