Hefner fnyser av eks-kjærestens anklager

- Det er et forsøk på å prøve å holde seg i rampelyset, sier Playboy-kongen.

ISFRONT: Holly Madison var Hugh Hefners favorittkjæreste. Selv slet hun personlig og minnes tiden med skrekk og gru. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Holly Madison var Hugh Hefners favorittkjæreste. Selv slet hun personlig og minnes tiden med skrekk og gru. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fra 2005 til 2009 bodde Holly Madison (35) sammen med Kendra Wilkinson (30) og Bridget Marquardt (41) i idylliske omgivelser i Beverly Hills på den beryktede Playboy Mansion.

De tre jentene var alle kjærester med Hugh Hefner (89), og deres utradisjonelle liv ble godt dokumentert i TV-serien «The Girls Next Door».

Mange misunnet jentenes glamorøse livsstil med kjendisfester og høy champagne-føring, men nylig stod Madison frem og avslørte at virkeligheten bak husets fire vegger var ganske annerledes enn det inntrykket man fikk på TV.

I selvbiografien «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny» slakter hun sin 54 år eldre eks.

«Jeg skjønte fort at Hef manipulerte oss og satt oss opp mot hverandre. Jeg forstod at jeg ikke ble behandlet bra. Jeg er ferdig med å være redd for mennesker. Jeg har ingen lojalitet overfor Hef. Jeg har ikke snakket med ham på fire år, så det er ingen grunn til å gjøre det nå heller. Men det er sannheten».

Saken fortsetter under bildet.

ALLE GODE TING ER TRE: Playboy-kongen Hugh Hefner nøyde seg ikke med en kvinne. Han var sammen med Kendra Wilkinson (f.v), Holly Madison og Bridget Marquardt på samme tid. Bildet er fra 2007.
ALLE GODE TING ER TRE: Playboy-kongen Hugh Hefner nøyde seg ikke med en kvinne. Han var sammen med Kendra Wilkinson (f.v), Holly Madison og Bridget Marquardt på samme tid. Bildet er fra 2007. Vis mer

Hefner slår tilbake

Madison skriver også at hun mistet sin egen identitet, selvtillit og fremtidsdrømmer, at hun vurderte å ta sitt eget liv, og at Playboy-kongen forsøkte å overtale henne, med 23 millioner, til å bli værende da hun ville forlate ham.

Nå svarer Hugh Hefner på anklagene og hevder at Madison bare er ute etter oppmerksomhet i media.

- Gjennom årenes løp har jeg hatt en god del romantiske forhold til fantastiske kvinner. Mange gikk videre til å leve lykkelige, sunne og produktive liv, og jeg er glad for at jeg kan si at de er kjære venner den dag i dag. Dessverre så er det noen få som har valgt å omskrive historien i et forsøk på å holde seg i rampelyset. Jeg sier som det gamle ordtaket: Du kan ikke vinne dem alle sammen, sier Hefner til UsWeekly.com.

Også Kendra Wilkinson har tidligere gått ut og delt historier fra tiden hun bodde på Playboy Mansion.

Før jul avslørte hun blant annet at hun ikke visste at sex med Hefner inngikk i avtalen da hun flyttet inn. Tobarnsmoren fortalte også at de tre jentene byttet på å dele seng med mannen som kunne vært deres egen bestefar - noe Kendra gruet seg så mye til at hun måtte ruse seg først.

FALSK IDYLL: Her er det kontroversielle firkløveret på en tilstelning i Los Angeles sommeren 2007.  Foto: Luis Martinez/Splash News/ All Over Press
FALSK IDYLL: Her er det kontroversielle firkløveret på en tilstelning i Los Angeles sommeren 2007. Foto: Luis Martinez/Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Kendra Wilkinson tjente 3,5 millioner på et halvt år som stripper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer