TOPP TRE: Alle gode ting er tre, mener visst Hugh Hefner, som har bodd sammen med Bridget, Holly og Kendra siden 2004. Foto: All Over Press
TOPP TRE: Alle gode ting er tre, mener visst Hugh Hefner, som har bodd sammen med Bridget, Holly og Kendra siden 2004. Foto: All Over PressVis mer

Hef nekter å gifte seg

- Det er litt som en bil med motorstopp som er parkert på siden av veien.

SEHER.NO: Siden 2001 har Holly Madison (28) og Hugh Hefner (82) vært ett par, og de siste årene har hun tronet som favorittkjæreste i Playboy-palasset. Men hun må vente forgjeves på å bli hans kone.

- Vi er ikke noe nærmere å bli gift nå enn vi var flere år siden. Det er litt som en bil med motorstopp som er parkert på siden av veien, sier Hef til Fox News.

Hans kjære Holly snudde seg vekk da han uttalte de bestemte ordene, ifølge nyhetskanalen. Hun skal nesten fra begynnelsen ha drømt om å gifte seg med hennes 54 år eldre kjæreste.

- Jeg elsker Holly veldig høyt, og jeg tror vi vil være sammen resten av livet mitt. Men ekteskap er ikke en del av dette. Det er ikke personlig, men jeg har ikke hatt mye flaks med mine ekteskap, sier han.

Hefner har vært gift to ganger før, en gang med college-kjæresten Mildred Williams i 1949 og Playmate Kimberly Conrad i 1989. Begge gangene varte ekteskapet i 10 år.

Hef vil heller ikke pensjonere seg de nærmeste årene.

- Det har jeg ingen planer om. Det er den perfekte kombinasjonen av arbeid og lek som holder meg ung. Om jeg sluttet å arbeide ville det bety begynnelsen på slutten for meg. 

Om ikke kjæresten vil gå inn i ektestanden, så kan det i det minste helle imot at Holly får ham for seg selv. Til nå har hun delt 82-åringen med Bridget Marquardt (34) og Kendra Wilkinson (22). Bridget har bodd i palasset siden 2002, og Kendra siden 2004, men nå snakker begge om å gjøre nye ting.

- Mitt mål er å bli programleder på mitt eget show, og å være lykkelig gift med barn. Så jeg har tenkt mye på det i det siste, forteller Bridget til Fox.

Kendra fulgte opp med at hun også vil ha ekteskap og barn, og samtidig videreutvikle sitt plateselskap Kdub.

Siden Hef har gjort det krystallklart hvor han står i forhold til ekteskap så må de lete andre steder enn i Playboy-palasset. Samtidig har Kendra allerede innrømt at det stadig blir mer "Hugh og Holly", og at han forsømmer sine andre kjærester i sengen.

Derimot har Holly fortalt USmagazine at de to prøver å få barn.

- Vi har prøvd mye. Det har vært mye prøving, sier Holly.

LES OGSÅ: Vil ha Miley Cyrus i Playboy