HJEMME HOS HEFNER: Kristine Sjulstok gjør for tiden suksess i amerikanske Playboy og i mars drar hun for fjerde gang på besøk til Playboy-huset i L.A. Her er hun i Hefners spillerom under et tidligere besøk. Foto: privat
HJEMME HOS HEFNER: Kristine Sjulstok gjør for tiden suksess i amerikanske Playboy og i mars drar hun for fjerde gang på besøk til Playboy-huset i L.A. Her er hun i Hefners spillerom under et tidligere besøk. Foto: privatVis mer

- Hef er en utrolig mann

Norske Kristine ble sjarmert i senk av Playboy-kongen.

SEHER.NO: Den norskfødte 24-åringen Kristine Sjulstok gjør for tiden suksess i det amerikanske herrebladet Playboy.

Etter å ha vært på to forsider i Playboy-bladet "Playboy's Voluptuous Vixens" og en forside i bladet "Playboy Lingerie",  blir hun nå vurdert som for bladets hovedutgave - som tredje norske kvinne i historien.

Og etter tre besøk i Playboyhuset i Los Angeles, legger ikke Kristine skjul på at hun har stor sans for Playboy-sjefen Hugh Hefner (82).

- Han er en utrolig mann, som har revolusjonert synet på sex i USA og verden, sier hun til Seher.no.

Sjulstok - avslører også at hun er stor fan av Hefners TV-show "Playboy-jentene" - som har skildret hans liv med hans daværende tre kjærester Holly Madison, Bridget Maquardt og Kendra Wilkinson.

- Jeg elsker det showet! Livsstilen hans er kanskje kontroversiell, men det er hans valg. Jeg er en ivrig tilhenger av at alle må velge sin egen vei i livet.

- Hvis kvinner eller feminister har et problem med at han har flere kjærester, da er det bra at de ikke er kjærestene hans! La Hef og jentene gjøre sine egne valg.

Om Kristine - som er singel -selv kunne tenke seg å bli sammen med Hefner vil hun ikke si noe om.

- Jeg liker menn som er selvsikre, er høflige, morsomme, og har pene tenner er alt hun vil røpe om hvordan drømmemmannen bør være...

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se Kristines private Playboybilder!