Hedret sin avdøde kompis på ulykkesstedet

Vin Diesel brukte politiets speaker da han hyllet Paul Walker med sin rørende tale.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag forrige helg omkom «The Fast and The Furious»-skuespiller Paul Walker (40) i en bilulykke i Santa Clarita, da bilen han var passasjer i traff en stolpe på motorveien i Los Angeles, ble totaltskadd og tok fyr.

Også Walkers venn Roger Rodas omkom i den stygge ulykken.

DØDE: Den amerikanske skuespilleren Paul Walker ble bare 40 år. Foto: Splash News/ All Over Press
DØDE: Den amerikanske skuespilleren Paul Walker ble bare 40 år. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Walkers gode venn og kollega Vin Diesel (46), som han spilte mot i «The Fast and The Furious»-filmene var mandag kveld på ulykkesstedet for å hedre kompisen.

De siste dagene har flere hundre fans besøkt plassen der Walker ble drept, for å tenne lys og legge ned en siste hilsen - og da Vin Diesel var til stede i Santa Clarita var det så mange samlet på plassen at skuespilleren måtte låne politiets speaker.

I tillegg til å hedre Walker, takket han også fansen for deres varme.

- Jeg kunne ønske min bror hadde vært her nå og sett all den kjærligheten dere gir ham. At dere alle har kommet hit for å hedre ham. Det varmer meg, og det varmer familien hans som nå går gjennom en tøff tid. Jeg kommer alltid til å huske dette øyeblikket. Tusen takk. Takk for at dere kom hit for å vise engelen som nå er i himmelen at dere setter pris på ham, fortalte en preget Vin Diesel, ifølge UsMagazine.

46-åringen har også markert savnet på Facebook, og har siden ulykken ble kjent postet flere bilder av ham og Walker sammen.

Et av bildene viser de to kompisene smilende mot hverandre. Til bildet har Vin Diesel også sitert den skotske poeten Thomas Campbell: «To live in the hearts we leave behind, is not to die»:

Hedret sin avdøde kompis på ulykkesstedet

Han skriver videre:

«Pablo, jeg kunne ønske du kunne se verden akkurat nå... og den påvirkning livet ditt hadde på verden.. på USA... på meg... Jeg vil alltid elske deg Brian (Walkers rollekarakter, journ.anm), som den broren du var både på og utenfor skjermen».

Også Paul Walkers far, Paul Walker sr., har uttrykt sin kjærlighet overfor den nå avdøde skuespilleren:

- Jeg er glad for at jeg, hver gang vi møttes, fortalte at jeg elsker ham, og at han gjorde det samme til meg. Han hadde et stort hjerte, og jeg var stolt av ham hver eneste dag.

Walker etterlater seg datteren Meadow (15), som han fikk med ekskjæresten Rebecca McBrain.

LES OGSÅ: Umulig å identifisere Paul Walkers kropp

Se rørende hyllest av Paul Walker i videoen under:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer