Nick Cannon:

Hedret avdød sønn

Nick Cannon og Alyssa Scott minnes det som ville vært deres avdøde sønns ettårsdag.

I SORG: Nick Cannon og Alyssa Scott, her sammen med sønnen Zen - som døde i desember i fjor. Foto: Skjermdump / Instagram
I SORG: Nick Cannon og Alyssa Scott, her sammen med sønnen Zen - som døde i desember i fjor. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor delte skuespiller og artist Nick Cannon (41) den triste nyheten om at hans syvende og yngste barn, Zen, hadde gått bort.

Fredag ville vært sønnens første bursdag, og til tross for at sønnen er borte, ble dagen markert.

I et felles innlegg på Instagram delte Cannon og Zens mor, Alyssa Scott, bilder fra dagen.

«23. juni vil for alltid være en dag for feiring. En vakker lysseremoni for å hedre livet til en engel. Zens fødsel har nå forvandlet seg til Zens lys», skrev Cannon under bildet.

Cannon og Scott fant en fin måte å hedre sønnens minne på. Videre i innlegget kan de to nemlig kunngjøre at de vil starte en veldedig stiftelse til ære for Zen.

«Målet med «Zen's Light»-stiftelsen er å fremme håp, sorgomsorg og barns helsehjelp for familier og barn i nød» skrev de videre i innlegget.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

Det var på sitt eget talkshow at Cannon kunne fortelle at det var hjernesvulst sønnen hadde dødd av. Kort tid etter fødselen oppdaget legene væske som bygget seg opp inne i guttens hode, i tillegg til en ondartet svulst som krevde hjerneoperasjon.

Zen var Cannons syvende og yngste barn. I tillegg deler Cannon de ti år gamle tvillinger Monroe og Moroccan med ekskona Mariah Carey, fem år gamle Golden «Sagon» og 18 måneder gamle Powerful Queen med Brittany Bell, samt de ett år gamle tvillingene Zion Mixolydian og Zillion Heir med Abby De La Rosa.

Nylig kunne han også avsløre at han venter sitt åttende barn med Bre Tiesi. Det kommer etter at Cannon i fjor høst sa han ønsket å leve et liv i sølibat.

LES OGSÅ: Reagerer på konas babyfeber.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer