HEDRES: Aksel Hennie og resten av "Max Manus"-teamet synes den nye DVD-en er en dokumentasjon på manusforfatter Thomas Nordseth-Tillers liv.  Foto: SCANPIX
HEDRES: Aksel Hennie og resten av "Max Manus"-teamet synes den nye DVD-en er en dokumentasjon på manusforfatter Thomas Nordseth-Tillers liv. Foto: SCANPIXVis mer

Hedres på "Max Manus"-DVD

Manusforfatter Thomas Nordseth-Tillers liv dokumentert på DVD-en....

SEHER.NO: Natt til 14. mai måtte "Max Manus"-forfatter Thomas Nordseth-Tiller (28) gi tapt i kampen mot kreften etter å ha ligget på sykehus i flere måneder.

Den norske storfilmen var 28-åringens første realiserte filmmanus etter at han hadde fullført en bachelorgrad i film gjennom opphold i Norge, USA og Australia.

- Det er vondt, uforståelig og absurd at Thomas er borte. Han var et sjeldent fint menneske, og det er en utrolig begavet og dyktig manusforfatter som nå har sluttet å skrive. Jeg kommer til å savne ham. Mine tanker går til hans nærmeste, sa "Max Manus"-stjerne Aksel Hennie til Dagbladet rett etter Nordseth-Tillers bortgang.

Nå ønsker manusforfatterens samarbeidspartnere og venner å hylle 28-åringen, og har dermed lagt til tre timer med ekstramateriale på "Max Manus"-DVD-en, som legges ut for salg 17. juni, skriver VG.

- Det er utrolig spesielt fordi Thomas er borte. Han er selv med på mange av bildene. Denne utgivelsen er like mye en dokumentasjon på hans liv i kunsten, som noe annet, sier Hennie til avisen.

På ekstramaterialet får man to filmer - "Max Manus - Film og virkelighet", samt en bakomfilm. Begge laget av den avdøde 28-åringen, som også var med på å bestemme hva som skulle gis ut sammen med DVD-en.

- Ekstramaterialet er fullt av gode minner. Vi som var med får lov til å gjenoppleve gjennom filmen, sier Hennie.

Per dags dato er "Max Manus" sett av over 1.150.000 kinogjengere i Norge, og det ventes rekordsalg av DVD-en.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her blir Aksel slått ned!