STØTTET SEG TIL MOREN: Brittany Murphy har de siste årene ikke hatt kontakt med sin far Angelo Bertolotti, etter at han ble dømt for mafiavirksomhet. Isteden har hun hatt et meget nært forhold til sin mor Sharon, som også var den som fant henne bevis Foto: All Over Press
STØTTET SEG TIL MOREN: Brittany Murphy har de siste årene ikke hatt kontakt med sin far Angelo Bertolotti, etter at han ble dømt for mafiavirksomhet. Isteden har hun hatt et meget nært forhold til sin mor Sharon, som også var den som fant henne bevis Foto: All Over PressVis mer

Hedres av mafia-faren

- Jeg elsket henne så utrolig høyt.

SEHER.NO: Faren til "8 Mile"-stjernen Brittany Murphy er knust etter nyheten om filmstjernens brå død av hjertestans søndag.

Filmstjernen ble 32 år gammel.


Angelo Bertolotti har ikke sett datteren på mange år, blant annet fordi han har sittet flere år i fengsel på grunn av mafia-virksomhet i USA, men hevder han aldri glemmer hvor levende datteren var som liten.

- Hun var en drøm helt siden hun ble født. Hun var veldig utadvendt. Alle elsket henne, sier Bertolotti til AP, ifølge Us Magazine.

Bertolotti skilte seg fra Brittanys mor Sharon - som fant kjendisdatteren bevisstløs i dusjen søndag - da Brittany var kun to år.

Selv om datteren ikke ville ha kontakt med ham, hevder imidlertid Bertolotti - som det knapt finnes offentlige bilder av - at han aldri har sluttet å tenke på henne.

- Hun var så talentfull. Jeg elsket henne høyt, sier han til AP.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Hun var helt hvit i fjeset