Hedrer sine døde venner

Villstyringen Alex Rosén er kjent for sin karakteristiske latter og gode humør. Men 2011 har vært et tøft år for NRK-kjendisen.

<strong>TRAGEDIE:</strong> Redningsflåten etter "Berserk" ble funnet i sørishavet få dager etter at båten ble meldt savnet i vinter. Tre av mannskapet er fortsatt savnet. Foto: Scanpix
TRAGEDIE: Redningsflåten etter "Berserk" ble funnet i sørishavet få dager etter at båten ble meldt savnet i vinter. Tre av mannskapet er fortsatt savnet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar opplevde Alex Rosén (43) å miste tre gode venner da seilskuta ”Berserk” forliste i Antarktis.

Rosén var selv med på to tøffe TV-ekspedisjoner med skuta, men hadde mønstret av, og satt trygt på land i Norge sammen med samboer Silje Urbye (33) og sønnene Thomas (5) og Nicolai (3) da ulykken inntraff. Tre av mannskapet på fem kom aldri tilbake fra isødet.

Forliset har satt sine spor i 43-åringen.

- Jeg har egentlig ikke villet kommentere det som skjedde. Det er et ømtålig tema for ganske mange, sier tv-stjernen i et lengre intervju med Se og Hør denne uken.

Likevel valgte han å hedre sine døde venner da han i sommer holdt show i Berserks hjemby, Larvik.

- Det føltes veldig riktig ettersom det satt mange pårørende i salen akkurat da. Jeg leste fra det fineste diktet jeg vet om: Rudyard Kiplings «If». Åpningslinjen lyder «Hvis du kan bli på post når alle forlot deg», resiterer han overfor til Se og Hør. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Alex Rosén er glad samboeren sa nei til "Berserk"

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer