Hedrer sin avdøde grandtante

Elias Krogh fra Se og Hørs sommerstjerner stiller med en egenskrevet og rørende låt.

BRUKTE EN TIME PÅ SANGEN: Elias Krogh brukte bare en time på skrive sangen han kom seg videre til semifinalen i Se og Hørs sommerstjerner med.
BRUKTE EN TIME PÅ SANGEN: Elias Krogh brukte bare en time på skrive sangen han kom seg videre til semifinalen i Se og Hørs sommerstjerner med. Vis mer
Hør sangen nederst i saken!

 
SEHER.NO: Elias Krogh (15) fra Fredrikstad er en av de som kjemper om en plass i superfinalen i Se og Hørs Sommerstjerner 2011. Han stiller med en egenskrevet låt som heter «If Hope Abandon Earth».

- Den er om min avdøde grandtante Ella. Da hun døde ble jeg helt knust. Jeg fikk på en måte et utløp for følelsene mine gjennom musikken, forteller Elias.

- Den ble skrevet samme dagen som vi fikk vite at hun hadde gått bort. Jeg brukte faktisk bare en time på å skrive låten, spille den inn og legge den ut på youtube. Alt gikk veldig fort, sier han til Seher.no.


Elias sitter ofte på rommet sitt og jobber med nye sanger. Han nevner band som The Used og My Chemical Romance som store inspirasjonskilder. Han har lenge drømt om å spille musikken sin foran store folkemengder, en drøm som i disse dager går i oppfyllelse gjennom Se og Hørs Sommerturné.

Nå konkurrerer nemlig Elias mot fire andre semifinalister i gruppe A om å komme videre til superfinalen som vil gå av stabelen på Color Line 28. til 30. august. Og Elias har mottatt mye god respons fra det store publikumet som har møtt ham så langt.

- Jeg føler meg nesten litt som Bruce Springsteen, poppet det ut av ham da han ble omringet av fans som ønsket autograf etter showet på Tusenfryd.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

[obj:media:9825]