Hedda vil tilbake etter hjernesvulsten

- Jeg tror jeg kan begynne å jobbe en gang til neste år, sier TV 2-stjernen.

DEN GAMLE GJENGEN: Slik så fem medlemmer av "God Morgen Norge"-gjengen ut i 2004 - fra venstre: Hedda Kise, Jan E. Lohne, Anne Iversen, Jan Ove Ekeberg og Trude Teige. Foto: SCANPIX
DEN GAMLE GJENGEN: Slik så fem medlemmer av "God Morgen Norge"-gjengen ut i 2004 - fra venstre: Hedda Kise, Jan E. Lohne, Anne Iversen, Jan Ove Ekeberg og Trude Teige. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar 2007 oppdatget legene en svulst på Hedda Kises hjerne. Svulsten var godartet men lå vanskelig plassert, og det måtte to operasjoner til for å fjerne den. Siden har TV 2s seeryndling vært sykemeldt.

Tidligere i år fortalte Hedda til Her og Nå at hun regnet med å være sykemeldt i to år til, men nå ser 37-åringen lyset i enden av tunnelen enda nærmere.

- Det går bra. Det går fremover. Jeg tror jeg kan begynne å jobbe en gang til neste år, sier den populære prorgramlederen til VG.

Lørdag møtte Hedda Kise mange av sine gamle kolleger i TV 2-huset igjen, da "God Morgen Norge" feiret 15 år på skjermen med kake og sprudlevann.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Deilig å være på beina igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer