«Skal vi danse» 2017:

Hedda Kise ute av dansen

TV 2-profilen røyk ut av kveldens «Skal vi danse»

RØK UT: TV 2-profil Hedda Kise nådde ikke opp i kveldens «Skal vi danse». Foto: TV 2
RØK UT: TV 2-profil Hedda Kise nådde ikke opp i kveldens «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer

(Seoghør.no): Forrige lørdag måtte Tommy Steine (48) forlate parketten, og ble dermed den første deltakeren til å ryke ut av årets «Skal vi danse».

I kveld ble elleve dansepar til ti, da Hedda Kise (44) måtte takke for seg.

- Det var helt fantastisk å være med. Tenk, for ti år siden lå jeg på sykehuset og måtte lære å snakke og bevege meg normalt igjen, sa Kise til «Skal vi danse»-programlederne da exiten var et faktum.

Kise ble som kjent operert for hjernesvulst i 2007.

Kise danset quickstep sammen med dansepartner Ivo Havranek, og fikk totalt 25 poeng av dommerne. Det holdt imidlertid ikke opp.

Første tier
Forrige uke var nivået skyhøyt på de ulike danseparene, og dommerne klinket til med tiere gjentatte ganger.

Tidligere «Skam»-skuespiller Cengiz Al kapret to tiere sammen med sin dansepartner Mai Benedikte Mentzoni, men helt til slutt fikk «Paradise Hotel»-profil Grunde Myhrer og hans dansepartner Ewa Trela hele tre tiere fra dommerne, og toppet med det poenglisten.

Cengiz Al var imidlertid ikke helt fornøyd med tier fra «bare» to av dommerne.

- Målet er jo å få det fra de andre dommerne også, sa han til Se og Hør forrige lørdag.

- Vi får se på Trine og Egor om de finner frem tieren senere i sesongen. Det er et stort mål fra meg. Da får jeg bekreftet at jeg har gjort en god jobb.

Mørbanka kropp

At treningen begynner å merkes på kroppen er trolig ingen hemmelighet, og forrige uke innrømmet flere av deltakerne at de hadde vondt flere steder.

Blant dem tidligere «Farmen Kjendis»-deltaker Ida Gran-Jansen (29). Hun og dansepartneren Benjamin Jayakoddy fikk imponerende 35 poeng av 40 mulige fra dommerne etter tangoen sin, men hun innrømmet at den gode dansingen ikke kom gratis.

- Jeg er helt mørbanka. Det gikk fint da jeg danset jive, men så begynte vi å danse tango hvor vi gjør noen løft, så jeg har så jævlig vondt i ribbeina, sa hun til Dagbladet.

- Smertestillende hjelper, la hun til.

Også tidligere «Idol»-vinner Jorun Stiansens (33) kropp er sår.

- Jeg kjenner det i kneet og hofta, men det går egentlig greit.

Likevel er det kanskje dansepartneren hennes, Fredric Brunberg, som merker dansingen mest. Han skadet seg nemlig dagen før duoen begynte å trene sammen.

- Jeg røyk leddbåndet i kneet rett før, så jeg danser med skinne, forklarer han til Se og Hør og legger til at han kjenner det godt, men at det går bra.

Kom sist inn

Også under premieren var det flere av parene som imponerte på dansegulvet.

«Bloggerne»-profil Marna Haugen Burøe (36), som steppet inn for bloggkollega Anna Rasmussen (21) temmelig kort varsel, var blant dem som fikk mye skryt av dommerne.

- Det var en fantastisk debut, altså! Virkelig, sa dommer Merete Lingjærde.

LES OGSÅ: Marna og Ørjans «Dirty Dancing»-stunt gikk ikke etter planen