NYSINGEL OG ATTRAKTIV: Mange menn vil gifte seg med Hedda Kise. Foto: TV 2
NYSINGEL OG ATTRAKTIV: Mange menn vil gifte seg med Hedda Kise. Foto: TV 2 Vis mer

Hedda Kise får ekteskapstilbud på Facebook

- På Facebook blir man veldig tilgjengelig og terskelen for å ta kontakt er lav, sier nysingle Hedda Kise.

Publisert
SEHER.NO: I oktober i fjor kunne TV 2-profilen Hedda Kise (38) bekrefte overfor Se og Hør at hun og ektemannen gjennom 12 år, redaktøren og mediemannen Lars Kise (41), skal skilles.

Kise, som sist var med i programmet «Jenter på hjul», har hatt noen tøffe år bak seg etter at hun fikk hjernesvulst i 2007.

Under sykdomsperioden fikk hun med seg hva venner og bekjente gjorde via Facebook, skriver Her og Nå.

Men det kan også bli svært personlig på Facebook, hvor firebarnsmoren har over 4500 venner. Noen menn ønsker rett og slett å gifte seg med den blonde og fagre TV 2-programlederen.

- Det skjer det også, men det har ingen betydning for meg. Sånt noe tar jeg med en klype salt. Det er bare hyggelige meldinger, og jeg tar dem ikke akkurat så seriøst, sier Hedda til bladet.

Hun synes det er opplagt hvorfor slike henvendelser kommer.

- På Facebook blir man veldig tilgjengelig, og terskelen for å ta kontakt er lav. Tidligere fikk jeg flere brev, men nå får jeg i stedet meldinger på Facebook, forteller hun til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tv-stjerne skiller seg fra mannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer