Hedda Berntsen måtte tilkalle lege under TV3-innspilling

- Jeg våknet av at nakken hadde totalt låst seg.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det blir drama i torsdagens episode av TV3-serien «Råskap» - hvor en rekke kjente idrettsutøvere kjemper mot hverandre i knalltøffe konkurranser - når den tidligere skicrosskjøreren Hedda Berntsen (38) opplever at en gammel nakkeprolaps plutselig kommer tilbake igjen.

- Nå går det ikke så veldig bra. Jeg fikk så utrolig vondt i nakken de to første dagene, og da jeg våknet i natt var jeg svett og kvalm. Nakken hadde totalt låst seg, forklarer 38-åringen i klippet fra serien du kan se øverst i saken.

Til Seoghør.no utdyper Berntsen hva som skjedde:

- Det var utrolig kjipt å få vondt i nakken igjen. Jeg hadde en prolaps i nakken i forkant av OL i 2010 og fikk samme type smerte da vi bar sandsekker og tømmerstokker i konkurransen, sier hun til Seoghør.no.

Lege Camilla Underland blir tilkalt for å se nærmere på nakkeskadene, og bestemmer seg for å ta en CT av nakken.

- Hun har en tidligere nakkeskade som er kommet fram igjen. For å være på den helt sikre siden får vi tatt en undersøkelse, så får vi eventuelt utelukket at prolapsen ikke er blitt verre, sier doktor Underland til Berntsen under innspillingen.

PROLAPS: En gammel nakkeskade dukker plutselig opp underveis i konkurransen, og en lege blir tilkalt for å ta en nærmere titt på Hedda Berntsens nakke under innspillingen. Foto: TV3
PROLAPS: En gammel nakkeskade dukker plutselig opp underveis i konkurransen, og en lege blir tilkalt for å ta en nærmere titt på Hedda Berntsens nakke under innspillingen. Foto: TV3 Vis mer

Savner konkurransen

Den sporty 38-åringen forteller i klippet at hun savner konkurransen:

- Det å få være på den arenaen og få utfordringer - klatre og drive å dra og rykke, og bære og løfte, det skulle jeg gjerne gjort litt mer.

RÅTT: Det er Ailo Gaup som leder de knalltøffe idrettsutøverne Magnus Moan, Alexander Bonsaksen, Kai Robin Havnaa, Johan Remen Evensen, Thomas Myhre, Andreas Ygre Wiig, Thea Næss, Vibeke Skofterud, Hedda Berntsen, Tiril Sjåstad Christiansen, Kari Mette Johansen og Sara Nordenstam gjennom konkurransen. Foto: TV 3
RÅTT: Det er Ailo Gaup som leder de knalltøffe idrettsutøverne Magnus Moan, Alexander Bonsaksen, Kai Robin Havnaa, Johan Remen Evensen, Thomas Myhre, Andreas Ygre Wiig, Thea Næss, Vibeke Skofterud, Hedda Berntsen, Tiril Sjåstad Christiansen, Kari Mette Johansen og Sara Nordenstam gjennom konkurransen. Foto: TV 3 Vis mer

I tillegg til Berntsen er blant andre den tidligere langrennsstjernen Vibeke Skofterud (35), den nyskilte snowboardkjøreren Andreas Ygre Wiik (34) og den tidligere proff-fotballspilleren Thomas Myhre (41) å se blant konkurranse-deltakerne.

Det er Ailo Gaup (36), kjent fra motorcross-sporten, som er programleder.

Hvordan det går med Berntsen og de andre deltakerne i «Råskap», kan du se på TV3 torsdager klokken 20.30.

LES OGSÅ: Anne Rimmen har lyst til å kjefte på Ailo Gaup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer