INGEN AVSLUTNING?: Heath Ledger her på settet under innspillingen av "Imaginarium of Doctor Parnassus". Hans siste film, som nå kan bli stoppet.  Foto: All Over Press
INGEN AVSLUTNING?: Heath Ledger her på settet under innspillingen av "Imaginarium of Doctor Parnassus". Hans siste film, som nå kan bli stoppet. Foto: All Over PressVis mer

Heaths siste film kan stoppes

Iskald interesse for eventyrfilmen.

SEHER.NO: Heath Ledger var travelt opptatt med innspillingen av sin siste film da han døde i januar av etter inntak av en blanding av medisiner.

Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrel stepper inn og fullfører rollen hans.

- Det er en stor ære å overta etter Heath, selv om det er en ære jeg helst ikke skulle hatt, har Farrell tidligere sagt.

Men til tross for at filmen nå er spekket med store navn har filmen kun mottatt laber interesse, og står i fare for å aldri bli fullført.

Distributørene, som den videre finansieringen er avhengig av, er tvilende fordi regissøren av filmen, Terry Gilliam ikke har hatt kommersiell suksess siden 1995. Da med "12 Monkeys".

Innspillingen ble dessuten dyrere enn planlagt fordi det ble en brå stopp da Heath døde, før det ble klart at den berømte trioen tok over.

Filmens handling går ut på at Tony, som skulle spilles av Heath Ledger, gjør en avtale med djevelen, spilt av selveste Tom Waits. Da avtalen skulle innfris, forsøker han å slippe fri ved å starte et veddemål med ham.

Handlingen utspiller seg i nåtiden, og er svært fantasifull, med mange magiske elementer.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: Mary-Kate vet hemmelighet om Heaths død