UTRO KJÆRESTE: - Jeg tror ikke Jamie har fortalt Heather om hva vi gjør. Hver natt sover vi sammen, jeg vil tross alt ikke at han skal sove på gulvet eller sofaen. Det er jo ikke så behagelig, sier eks-kjæresten til Heather Mills' nye flamme. Foto: AP
UTRO KJÆRESTE: - Jeg tror ikke Jamie har fortalt Heather om hva vi gjør. Hver natt sover vi sammen, jeg vil tross alt ikke at han skal sove på gulvet eller sofaen. Det er jo ikke så behagelig, sier eks-kjæresten til Heather Mills' nye flamme. Foto: AP Vis mer

- Heathers nye kjæreste var utro

Deler fortsatt seng med eksen...

SEHER.NO: Heather Mills (41) giftet seg med en av verdens mest ettertraktede og rikeste ungkarer, Sir Paul McCartney (65) - men den enbeinte nakenmodellen vant aldri fansens hjerter.

Etter at den endelige skilsmissen i mars kostet Macca i overkant av 240 millioner kroner, har Mills ligget lavt...

Men i forrige uke ble det kjent at Jamie Walker (36) er 41-åringens første kjæreste etter skilsmissen.

Ifølge News of the World hadde han sex med Heather i hennes luksushjem 7. og 8. juni.

Samme avis skriver nå - oppsiktsvekkende nok - at Jamie skal ha overnattet hos sin eks-kjæreste bare få dager etter at han koste seg på Tenerife med Heather sist måned.

Og overfor News of the World snakker vakre Elsa Maneiro (24) ut om sitt sex-relaterte forhold til den 36 år gamle muskelmannen.

Maneiro avslører at hun fortsatt deler seng med sin eks-kjæreste i leiligheten de eier sammen - selv om de har gått hver til sitt - i hvert fall på det romantiske planet.

- Jeg tror ikke Jamie har fortalt Heather om hva vi gjør. Hver natt sover vi sammen, jeg vil tross alt ikke at han skal sove på gulvet eller sofaen. Det er jo ikke så behagelig, sier den vakre modellen til avisen.

24-åringen forteller velvillig om sitt seksuelle forhold til eks-kjæresten.

- Vi hadde sex en gang etter at det ble slutt. Og jeg kan vel ikke si at vi ikke kommer til å ha det i framtiden. Det er kompliserte greier, og jeg forventer ikke at Heather skal forstå det. Vennene mine synes heller ikke at dette er en enkel situasjon.

Avisen skriver også at Jamie nå skal ha tatt seg fri fra jobbene som DJ og treningsveileder - og oppholder seg på femstjerners-hotellet Abama Hotel - på ordre fra Heather. Og ifølge Elsa Maneiro, er Heather årsaken til at hun aldri klarte å fikse det turbulente forholdet til sin tidligere kjæreste.

- Etter at han møtte Heather, har Jamie løyet for meg om absolutt alt. Han ba på sine knær om en ny sjanse, men etter alt som har skjedd kommer det aldri til å skje. Men jeg elsker fortsatt Jamie - og jeg vet at han elsker meg, sier 24-åringen, som er født i Venezuela.

Heather og Jamie møtte hverandre på Tenerife, der Walker jobbet som hotellguide. Og det var da Mills så ham leke med og ta vare på hennes datter Beatrice (4), på "the kids club" at hun ble mo i knærne.

Siden har datet både i hennes hjemby Brighton og på Tenerife. Og med 240 millioner kroner på bok, er vel ikke akkurat avstanden til Tenerife blant de største bekymringene til den tidligere pornostjernen...

LES OGSÅ: Mills sviktet benløs kvinne