UTGANGSPUNKTET: Heather Mills og danselæreren Jonathan Robert besøker en skjønnhetssalong for å fjerne uønsket hårvekst. Foto: Scanpix
UTGANGSPUNKTET: Heather Mills og danselæreren Jonathan Robert besøker en skjønnhetssalong for å fjerne uønsket hårvekst. Foto: ScanpixVis mer

Heathers hårete affære

"Skal vi danse"-paret Heather Mills og Jonathan Roberts tar i bruk nye metoder.

Forfengelighetens pris! 


SEHER.NO: Heather Mills (39) sendte nylig danselæreren sin til en skjønnhetssalong for å få bukt med hans hårete brystkasse.


Paret gjør nemlig alt i sin makt for å se best mulig ut på dansegulvet, og håper nå at dette vil få seerne til å stemme dem videre i konkurransen.


Jonathan ante fred og ingen fare da han tok plass på benken, men skrek av smerte da fjonene brutalt ble revet bort fra brystet litt etter litt. Til slutt var det kun en hårete H som smilte mot han i speilet.


Eks-kona til Sir Paul McCartney (64) ble slaktet av publikum fra første stund hun satt protesefoten ut på dansegulvet. Hun har blitt omtalt som den mest forhatte kvinnen i Storbritannia etter den bitre skilsmissen, og har mottatt flere drapstrusler.


Nå ser det likevel ut som om amerikanerne begynner å forandre syn på den tidligere nakenmodellen.


Nylig overrasket hun nemlig både dommere og TV-seerne da hun dro i land en elegant baklengssalto med kun ett ben. Hun ble etterpå rost opp i skyene for innsatsen, og selveste Robbie Williams var fra seg av begeistring!


Så gjenstår det å se hvilke krevende krumspring danseparet finner på neste gang...


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.