Heather rømte til USA

Heather Mills trodde hun skulle få fred i USA ...

IRRITERT: Det gikk ikke ubemerket hen at Heather Mills viste seg i offentligheten ... Foto: STELLA PICTURES
IRRITERT: Det gikk ikke ubemerket hen at Heather Mills viste seg i offentligheten ... Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stakk fra alt!

Etter en av tidenes mest omtalte og bitreste skilsmisseoppgjør, har Heather Mills (38) fått nok av både England og mannen hun skal skilles fra, Beatles-helten Paul McCartney (64).

Heather har prøvd det meste under separasjonstiden, som for eksempel å bryte seg inn hos Paul, stjele vaskemidlene hans og påført stakkaren hjerteflimmer.

Hun har holdt seg godt skult for offentligheten, og det finnes knapt et bilde av fruen etter den omtalte bruddet. Men her er hun!

Heather har også krevd å få en litt større sum enn de 600 millionene McCartney tilbyr henne - nemlig over to milliarder!


Denne uken reiste den tidligere modellen over dammen til Los Angeles for å komme seg unna oppstyret, og hun var overbevist om at hun skulle få være anonym - også utendørs - for en skarve stund.

Men den gang ei.

Tett fulgt av ivrige journalister og fotografer, prøvde hun og venninnene å innta et godt og vegetarisk måltid på eksklusive Vegan Glory, men det tok ikke lang tid før Mills ga opp og tok beina fatt...

Datteren Beatrice (2) skal være med til California, men var nok hjemme hos en barnepike da mamma dro på restaurant.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer