Heather i "Skal vi danse"

Paul McCartneys forsmådde eks-kone lar ikke fysikken hindre henne.

SAMMEN: Heather og Paul har hatt en av tidenes mest omtalte skilsmisser. Hvor mange millioner vil Mills egentlig ha? Foto: AP/Scanpix
SAMMEN: Heather og Paul har hatt en av tidenes mest omtalte skilsmisser. Hvor mange millioner vil Mills egentlig ha? Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Heather Mills lar seg aldri knekke.

Nå skrives det at den forsmådde ekskona til Beatles-stjernen Paul McCartney skal være med i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse", "Dancing With The Stars".


LES OGSÅ: Mills må i avhør etter vold


Det sies også at Mills, som mistet den ene foten i en motorsykkelulykke i 1993, skal donere inntektene fra danseshowet til dyrevern, som hun har engasjert seg i i flere år.


Ifølge nettstedet skal Mills erstatte rocke-kona Sharon Osbourne, som opprinnelig takket ja til å bli med.


Andre stjerner som skal delta i showet er hertuginnen Fergie Ferguson, den tidligere N*Sync-stjernen Joey Fatone, musikeren Billy Ray Cyrus og bokseren Muhammad Alis datter Laila Ali.


- Jeg har ingen kommentar til dette, forteller en representant for Mills på spørsmål fra Access Hollywood om hvorvidt ryktene stemmer.
 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer