Heather gifter seg?

Heather Locklear bekrefter forhold tidligere "Melrose Place"-motspiller.

LYKKELIGE: Heather Locklear har bekreftet at hun og tidligere "Melrose Place"-motspiller Jack Wagner er et par. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Heather Locklear har bekreftet at hun og tidligere "Melrose Place"-motspiller Jack Wagner er et par. Foto: All Over Press Vis mer

SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om at Heather Locklear (46) og tidligere "Melrose Place"-motspiller Jack Wagner (48) har en romanse på gang.


Nå har den kjente tv-skuespillerinnen, som tidligere var gift med Bon Jovi-guitarist Richie Sambora (48), bekreftet forholdet til Wagner, skriver Cbs4denver.com.


Hun skal heller ikke være helt fremmed for et eventuelt giftemål.


Paret har tidligere vært svært opptatt av å holde romansen skjult, men i et intervju med People Magazine nylig skal Locklear ha innrømmet forholdet, og uttalt at det hele er "fantastisk og spennende".


I tillegg skal stjernen  - som har vært regnet som en av verdens vakreste damer i tre tiår - ha sagt at hun synes hun fortjener endelig å være i et forhold som "føles så riktig".


- Hvis Jack hadde sagt  "la oss gifte oss" hadde jeg selvfølgelig hatt mest lyst til å si "ok", men jeg har også en datter å ta hensyn til. Jeg prøver virkelig å være en ordentlig rollemodell for henne, og ikke være så egoistisk, skal Locklear ha sagt i intervjuet.


Skuespillerinnen skilte seg fra eksmannen Richie Sambora, som hun da hadde vært gift med i 11 år, i 2006. De har datteren Ava Elizabeth (10) sammen.


Sambora ble deretter sammen med Denise Richards (36), Locklears tidligere bestevenninne.


LES OGSÅ: - Hollywood-par som lykkes