Heather er uønsket

TV-dansen går rett vest for Paul McCartneys ekskone.

Gir alt: Heather svinger seg over parketten - men ble slaktet. Foto: All Over Press
Gir alt: Heather svinger seg over parketten - men ble slaktet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Break a leg!


BILDESPESIAL: Se Heathers innsats på dansegulvet!

 SEHER.NO: Etter den stygge skillsmissen fra Sir Paul McCartney er Heather Mills en av Storbritanias mest forhatte kvinner.


 I går kveld forsøkte hun å danse seg inn i de amerikanske hjerter ved å delta i det populære tv-showet  "Dancing with the stars".Applausen lot imidlertid vente på seg.


Tv seerne har ikke mulighet til å stemme ut den tidligere nakenmodellen  før neste uke, men de ondsinnede kommentarene haglet på programmets hjemmeside i går kveld: - Hun fremstår som en tosk i ethvert klipp - tåpelig og umoden. Hun prøver tydeligvis å gjøre hva som helst for å bli likt, og det slår bare tilbake på henne, skriver en seer i følge The Sun Online.Ikke engang Heathers handicap vekker sympati hos de amerikanske seerne, som ikke lot seg imponere av hva hun fikk til på dansegulvet.


 -Dansingen er like stiv som benet, var en av de mange nådeløse kommentarene.


ENIG?: Se Heathers innsats her (ekstern lenke)   og stem til høyre!


Ubehaglighetene sto i kø for Heather. Ikke bare fikk hun kritikk for kjolevalget, hun ble også filmet i det hun slukte i seg en banan i finstasen. Ydmykelsen ble total da en reklame for kneproteser ble sendt rett etter Mills opptreden..

Dommerpanelet ga imidlertid Heather og dansepartner Jonathan 18 av 30 mulige poeng. De hadde tydeligvis en slags sympati for ekskona til Macca:


- Du har mer mot enn Rambo, uttalte dommer Bruno Tonioli, ifølge The Sun Online. 

Men det gjenstår  å se hvor lenge Heather får beholde danseskoene på.. 


Se hvordan Heather klarte seg på dansegulvet her !


  Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer