BLE LURT: Talskvinnen Elyzabeth hevder hun ble lurt til å spre løgner om Paul McCartney i den opprivende skilsmissen mellom ham og Heather Mills. Foto: AP
BLE LURT: Talskvinnen Elyzabeth hevder hun ble lurt til å spre løgner om Paul McCartney i den opprivende skilsmissen mellom ham og Heather Mills. Foto: APVis mer

- Heather er en sykelig løgner

Talskvinnen hevder Mills lurte hele verden.

SEHER.NO: Den bitre skilsmissen mellom pop-legenden Paul McCartney (65) og eks-modellen Heather Mills (40) ble en offentlig skittentøysvask uten sidestykke.

Nå er øyensynlig en ny runde i gang, denne gang mellom Heather og hennes tidligere PR-kvinne Michele Elyzabeth.

Elyzabeth føler seg forsmådd etter å ikke ha mottatt de pengene hun mener hun skal ha.

PR-kvinnen som har representert Hollywood-kjendiser i 35 år, tar bladet fra munnen og hevder i et intervju at hun ble lurt til å lyve offentlig og til å lekke falske historier for å sverte Beatles-stjernens navn.

- Kalkulerende løgner

Elyzabeth raser over Mills og kaller henne en løgner, og en heks som giftet seg med Paul McCartney for pengene hans.

- Heather er en kalkulerende, sykelig løgner og den største bitchen på planeten. Hun har ikke villedet bare meg, hun har villedet hele verden, sier PR-kvinnen som representerte Mills i fire år.

Hun hevder Mills fikk henne til å lyve for verden, fordi hun trodde på den tidligere modellen.

- Jeg var naiv og så på henne som den humanitære velgjøreren og beskyttende moren hun ønsket at verden skulle se. Nå vil jeg at offentligheten skal vite hvem den virkelige Heather Mills er.

I intervjuet med News of the World hevder hun at Heather avlyttet Pauls telefon ulovlig for å skaffe belastende informasjon hun kunne bruke til å selge til pressen.

- Handlet kun om penger
- Jeg spurte meg selv mange ganger hva som var Heathers motivasjon, og det peker bare mot én ting - penger. Jeg er sikker på at ekteskapet med Paul kun handlet om penger.

Elyzabeth sparer ikke på kruttet i intervjuet og forteller videre hvordan Heather gjorde narr av Paul bak ryggen hans.

- Heather kunne stå fram på tv og forteller hvor høyt hun elsket mannen sin, men når hun var sammen med venninnene sine rakket hun ned på Paul som mann og var svært stygg med ham. Hun var eksepsjonelt nedlatende og beskrev i minste detalj sexlivet deres.

Elyzabeth forteller også om hvordan Heather løy om at hun hadde videomateriale av at Paul var voldelig mot henne, og at hun som PR-kvinne satte opp møter med ulike TV-produsenter for å se hvem som ville betale mest for stoffet. Elyzabeth sier også at Heather fikk henne til å lyve om Pauls økonomiske støtte til henne gjennom skilsmissen.

- Jeg sa til millioner av seere at Paul ikke ga henne noen penger overhodet.

Rettspapirer skal derimot ha vist at Heather mottok over 30 millioner kroner gjennom rettssaken.

I konflikt
Elysabeth og Heather ble tidligere betraktet som bestevenner, men ligger i dag i konflikt for en ubetalt regning på over 1,7 millioner kroner.

Elyzabeth sluttet i juli etter en kjempekrangel over telefon. Hun skal også ha blitt uvenner med Prinsesse Dianas skilsmisseadvokater Mishcon de Reya.

Heater Mills har ikke kommentert artikkelen i følge Mail Online.

LES OGSÅ: - Hun kalte meg dum

Har du et kjendistips? Tips oss her!